Komentara: 0
Pregleda: 3671

Fudbalerke u Jagodini osvojile prve bodove u novoj sezoni

17.08.2013. u 17:28h
Izvor: Subotica.com
Aktuelne šampionke Srbije i učesnice završnice UEFA lige šampiona za žene, fudbalerke Spartaka gostovale su danas u okviru drugog kola nacionalnog fudbalskog prvenstva za žene u Jagodini i očekivano trijumfovale protiv ekipe Jagodine, po navici visokim rezultatom - 0:7 (0:3).
Fudbalerke u Jagodini osvojile prve bodove u novoj sezoni

Utakmica se igrala danas od 11 časova na pomoćnom terenu Fudbalskog kluba "Jagodina".

Ovo je bio prvi nastup fudbalerki Spartaka u Prvoj ligi za žene u novoj sezoni i očekivano pohod ka odbrani "duple krune" počeli su pobedom.

Strelci su bili Milena Nikolić u '22 i '87, Nahi Estelle u '37, Čubrilo u '42 i '49 i Marenić u '78 i 90 minutu utakmice.

U naredne dve utakmice ŽFK "Spartak" vezaće dve utakmice u 4 dana - prvo će odigrati zaostalu utakmicu prvog kola protiv ŽFK "LASK Crvena zvezda", ta utakmica je zakazana za 28. avgust, dok će 3 dana kasnije (31. avgusta) fudbalerke Spartaka igrati protiv ekipe Požarevca koja je u prethodnom kolu poražena od kruševačkog Napretka visokim rezultatom 1:6.

Velika prednost je što će Subotičanke oba tima dočekati na domaćem terenu što znači bez putovanja za ove dve utakmice u kratkom vremenskom intervalu. Otežavajuća okolnost je što su se Beograđanke u prethodnom kolu raspucale i što će verovatno predstavljati Subotičankama ozbiljnu prepreku u borbi za nove bodove.

Fudbalerke u Jagodini osvojile prve bodove u novoj sezoni

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 10 godina i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3671
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.