Komentara: 0
Pregleda: 1579

Fudbalerke Spartaka ubedljive u Požarevcu (1:5)

02.11.2015. u 10:50h
Izvor: Subotica.com
U 9. kolu Superlige fudbalerke Spartaka savladale su Požarevac na njegovom terenu sa ubedljivih 5:1. Već za tri dana na Gradskom stadionu očekuje ih ponovljeni meč protiv ekipe Mačve.
Fudbalerke Spartaka ubedljive u Požarevcu (1:5)

U fer i korektnoj utakmici, pri izvanrednim vremenskim uslovima, "plave golubice" su znalački iskoristile terensku dominaciju i potpuno zasluženo odnele pobedu. Trostruki strelac za Spartak je bila Nikolićeva sa pogotcima u prvom delu igre.

Požarevac - Spartak 1:5 (1:4)
Bitević (Požarevac) 38' /  Nikolić 12', 18', 43', Filipović 26', Jakovska 85'.

Požarevac: Ivanović, Šebek (Jevremović), Radosavljević, Daničić, Ilić (Ćorluka), Izgarević, Bitević (Dačić), Tasić, Đalović, Vuković (Perić), Virijević

Spartak: Cetinja, Vajda, Krstić, Radanović (Burkert), Malešević (Markovska), Poljak (Jakovska), Filipović (Pavlović), Nikolić, Ilić, Messomo, Ngaska (Marenić)

Golubice već u sredu ponovo izlaze na teren gde će na domaćem terenu odigrati utakmicu iz prethodnog 8. kola protiv Mačve koju su prvobitno dobili par-forfe.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1579
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.