Komentara: 1
Pregleda: 2465

Fudbalerke Spartaka ubedljive protiv šampiona Hrvatske

24.07.2017. u 17:12h
Izvor: Subotica.com
Šampionke Srbije, fudbalerke Spartaka, odigrale su prvu kontrolnu utakmicu u okviru priprema za kvalifikacije Lige šampiona koje ih očekuju u avgustu. Tim Borisa Arsića u Osijeku bio je bolji od domaćina i slavio sa 5:0.
Fudbalerke Spartaka ubedljive protiv šampiona Hrvatske

U prvoj kontrolnoj utakmici  Spartak je nadigrao prvaka Hrvatske, ekipu Osijeka i slavio sa ubedljivih 5:0. Da su  „golubice” bile malo preciznije rezultat bi bio još ubedljiviji.

Subotičanke su od prvog minuta nametnule svoju igru.Nizale su se prilike sve do 17. minuta kada je Marija Radjičić zatresla mrežu protivnika i dovela Spartak u vođstvo. Nije mnogo trebalo razigranim „golubicama” da udvostruče prednost, a za to se pobrinula tamnoputa Marsela Našimento. Mogle su šampionke Srbije  da povećaju vođstvo, međutim neprecizne su bile Pavlovićeva i Marenićeva.

Nastavak meča doneo je još bolju igru Subotičanki. Tijana Filipović je iskoristila svoju priliku i sa nekih 25 metara zatresla mrežu Osijeka za vođstvo od 3:0. Atakovale su „golubice” na gol protivnika.  Radojičićeva je propustila šansu da se po drugi put upiše u listu strelaca, ali je vrlo brzo to nadoknadila Jelena Marenić i sa svoja dva pogotka postavila konačnih 5:0 za šampionke Srbije. Do kraja susreta šef stručnog štaba Boris Arsić dao je šansu svim igračicama sa klupe.

Osijek – Spartak 0:5 (0:2)
Radojičić 17', Našimento 22', Filipović 55', Marenić 61' i 68'

Osijek: Pirić, Bulut (Laslavić), Nevrkla, Baban (Pernar), Bojčić, Andrlić, Kunštek (Jakovac), Reljić, Maltašić, Culek (Čavić).

SPARTAK: Kostić (Cetinja), Krstanoska (Golubović), Vajda (Mostarac), Slović, Frajtović, Našimento (Baka), Marenić, Radojičić, Filipović, Pavlović (Drobnjak), Matić.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 9 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2465
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.