Komentara: 0
Pregleda: 2932

Fudbalerke Spartaka u finalu Kupa i nastavljaju ka duploj kruni

30.05.2013. u 14:48h
Ženski fudbalski klub "Spartak" u polufinalu Kupa Srbije savladao je u Nišu ŽFK "Mašinaca" rezultatom 1:4 (0:3) time su došli u situaciju da ponovo budu osvajači duple krune. Narednu utakmicu ŽFK "Spartak" igra u subotu na Gradskom stadionu od 17 časova.
Fudbalerke Spartaka u finalu Kupa i nastavljaju ka duploj kruni

Na niškom stadionu "Delijski vis" već posle prvog poluvremena šampionke iz Subotice praktično su rešili pitanje pobednika pošto su već tada vodile sa 0:3 (golove u ovom delu utakmice postigao je trostruki strelac Marija Radojičić  u '14, '18 i '40 minutu), da bi u nastavku obe ekipe postigle po jedan gol (Slović '77 i Kostić za Mašinacu sudijskoj nadoknadi).

Za ŽFK „Mašinac“ nastupile: Stojaković(Marinković), Lazarević, Natali L., Đorđević, Stankovi ć(Elenkov), Murphy, Kostić, Lilić, Bulatović (Dimitrijević), Marković (Vasiljković), Stevanović

Za ŽFK „Spartak“ nastupile: Gardijan, Ilić, Krstić T., Nikolić M., Slović, Enganamouit G. (Radanović), Meffemetou T., Damjanović, Čubrilo J., Krstić K., Radojičić.

U subotu "overavanje" titule šampiona Srbije

Subotnjom utakmicom protiv ŽFK "Požarevac", fudbalski klub Spartak biće u prilici da podigne prvi trofej u ovoj sezoni. U goste dolazi ekipa iz sredine tabele koju su Subotičanke već jednom pobedile ove sezone i koja je u prošlom kolu poražena od ekipe ŽFK "Lask Crvena zvezda" visokim rezultatom 4:1.

ŽFK "Spartak" poziva sve navijače Spartaka i ljubitelje ženskog fudbala da iskoriste najavljeni lep dan i provedu dva sata na Gradskom stadionu i zajedno sa devojkama na terenu proslave novu titulu šampiona Srbije.

Utakmica se igra od 17 časova, a ulaz je kao i do sada besplatan.

Fudbalerke Spartaka u finalu Kupa i nastavljaju ka duploj kruni

Postavljeno pre 10 godina i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2932
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

ženski fudbal

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.