Komentara: 5
Pregleda: 3634

Fudbalerke Spartaka pobedom započele kvalifikacije za Ligu šampiona

10.08.2014. u 00:32h
Izvor: Subotica.com
ŽFK "Spartak" došao je do svoje prve pobede na kvalifikacionom turniru za Ligu šampiona pošto je danas poslepodne pobedio šampiona Grčke sa 3:0. Naredni meč fudbalerke Spartaka igraju u ponedeljak od 17 časova protiv šampiona Moldavije.
Fudbalerke Spartaka pobedom započele kvalifikacije za Ligu šampiona

Fudbalerke Spartaka od juče se nalaze u Osijeku na kvalifikacionom turniru za učešće u UEFA Ligi šampiona za žene i plasman među 32 najbolje evropske ekipe. Današnji meč šampionke Srbije odigrale su u Vinkovcima, na stadionu CIbalije, na četrdesetak kilometara od Osijeka.

Subotičanke su danas odigrale svoj prvi meč i pobedile grčkog šampiona sa ubedljivih 3:0 (2:0). Strelci za Spartak su bili Marenić u 32' minutu, Nikolić u 34 i kapiten Slović iz penala u poslednjim sekundama meča.

Ipak najbolji rezultat u ovoj grupi postigao je domaćin Osijek koji je bio i više nego golgeterski raspoložen i sa više nego ubedljivih 12:0 savladao moldavski Goliador-Real. Spartak sa Osijekom igra poslednji meč i to 14. avgusta, a ovaj rezultat je velika opomena za našeg šampiona.

Slede dan pauze i već u ponedeljak igra se drugo kolo u kojem se Spartak sastaje sa moldavskim šampionom, a u četvrtak će se sastati sa domaćinom turnira i bez dileme odlučiti ko će biti pobednik 5. grupe.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 7 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 3634

Povezana vest

Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.