Komentara: 2
Pregleda: 4362

Fudbalerke Spartaka osvojile duplu krunu

05.06.2017. u 11:07h
Izvor: Subotica.com
Spartak je u finalu Kupa Srbije savladao Mašinac sa 2:1 i ove sezone prigrlio duplu krunu. Tim Borisa Arsića još jednom je pokazao da je neprikosnoven u državi.
Fudbalerke Spartaka osvojile duplu krunu

Tijana Matić dovela je Spartak u vođstvo već u 10. minutu. Nakon primljenog gola Nišlijke su se razigrale, ali nisu predstavljale veliku opasnost za „golubice”. U 24. minutu idealna prilika da Spartak duplira prednost. Slobodan udarac sa šesnaest metara izvela je Radojičićeva, Jovićeva odlično intervenisala. Na drugoj strani pokušala je Mima Stanković iz daljine da poravna rezultat, za Kostićevu je to bio lak plen i mreža je ostala mirna. Nizale su Subotičanke šanse, ali je na golu Mašinca raspoložena Maja Jović odolela svim pokušajima „golubica”.

Po okončanju meča usledila je dodela medalja i pehara. Medalje i pehar Mašincu uručio je Vlada Krstivojević, predsednik komisije za ženski fudbal u FS. Pobedniku Kupa pehar i medalje uručio je Nikoslav Bjegović koordinator za ženski fudbal ispred FS Srbije.

Nastavak meča doneo je mnogo uzbuđenja. Spartak je povećao prednost pogotkom Violete Slović. Nije dugo trebalo igračicama Mašinca. Prvu priliku su iskoristile i smanjile vođstvo Subotičanki na 2:1. Milica Stanković nakon greške odbrane Subotičanki, uputila je silovit šut i zatresla mrežu protivnika. Do kraja susreta se vodila velika borba na terenu. Neizvesnost je bila do samog kraja, ali ipak pobeda Spartaka i osvojen je još jedan trofej.

Spartak - Mašinac 2:1 (1:0)
Matić 8', Slović 55' - M. Stanković 63'

Spartak: Kostić , Krstanoska , Vajda , Slović , Frajtović , Našimento, Radojičić , Filipović, Mekuko , Pavlović, Matić (Marenić).

Mašinac: Jović , Stevanović , Smiljković, Vučković (Trnavac ), Milivojević, Stanković, Mišeljić, Mima Stanković (Brusin), Lazarević, Vasiljković , Kožović.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 10 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 4362
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

ženski fudbal

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.