Komentara: 0
Pregleda: 3324

Fudbalerke Spartaka odlične na turniru u Španiji

19.08.2017. u 00:26h
Izvor: Subotica.com
Šampionke Srbije, fudbalerke Spartaka, osvojile su drugo mesto na međunarodnom turniru u Španiji gde su se nadmetale u konkurenciji šest timova.
Fudbalerke Spartaka odlične na turniru u Španiji

Plave golubice upisale su dve pobede u grupi, savladale su Madrid sa 1:0, a potom Takuense sa ubedljivih 7:0. U borbi za pehar tim Borisa Arsića odmerio je snage sa domaćom ekipom Tenerifa.

Nakon regularnog dela rezultat je bio nerešen 1:1, a strelac za Subotičanke bila je kapiten Violeta Slović. Usledilo je izvođenje jedanaesteraca. Više sreće imale su domaće igračice i slavile sa 9:8. Precizne za Spartak sa bele tačke bile su: Našimento, Filipović, Frajtović, Radojičić, Slović, Krstanoska, Bruč i Vajda, dok je Mostarac promašila i ekipa Tenerifa je osvojila pehar.

Ovaj turnir plavim golubicama poslužio je kao dobra provera pred put u Podrgorcu gde ih očekuju kvalifikacije za Ligu šampiona od 23. do 28. avgusta.

Finale: Tenerife – Spartak 1:1, 9:8 penali
Estela 20' -  Slović 37'

Tenerife: Alvarez, Lamas, Gonzales, Garsija, Prieto, Perez, Donoso, Estela, Doblado, Gavira, Pisko.

Spartak: Kostić, Krstanoska, Vajda, Slović, Frajtović, Našimento, Bruč, Radojičić, Filipović, Dorin (Matić), Pavlović (Mostarac).

Od 23. do 28. avgusta u Podgorici biće održan jedan od kvalifikacionih turnira UEFA Lige šampiona za ulazak među 64 najbolje evropske ekipe. Subotičanke su na ovom turniru pokazale da su izbrusile formu i da spremne ulaze u novu evropsku sezonu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3324
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.