Komentara: 0
Pregleda: 1192

Fudbalerke Spartaka matirale Slogu čak 9 puta

16.11.2015. u 11:27h
Izvor: Subotica.com
U 11. kolu Superlige za žene fudbalerke Spartaka zabeležile su rutinsku pobedu protiv Sloge ubedljivim rezultatom 0:9, pre svega efikasnijom i agresivnijom igrom u drugom poluvremenu. U narednom kolu "golubice" dočekuju drugoplasirani Mašinac kojeg su već savladali krajem septembra.
Fudbalerke Spartaka matirale Slogu čak 9 puta

Plave golubice su već u drugom minutu uspele da zatresu mrežu Sloge, a pet minuta kasnije rezultat je bio već 0:2. I pored dramatičnog početka utakmice po fudbalerke Sloge, one su uspele da srede svoje redove i da do kraja poluvremena manje-više uspešno odolevaju napadima plavo-belog tima.

U drugom poluvremenu Boris Arsić u igru uvodi 5 odmornih igračica. Napadi Spartaka i pritisak na gol Sloge se pojačavaju, pa "golubice" uspevaju da postignu još 6 golova za konačnih 0 : 9. Šampionke su danas bile prejake za Slogu Radnički.

Po dva gola postigle su Filipović i Marenić, sva četiri u drugom delu igre.

Sloga Radnički - Spartak 0:9 (0:3)
Poljak 2', 65', Krstić 7', Nikolić 31', Ngaska 56', Filipović 49', 68', Marenić 72', 89' minut.

Sloga Radnički: Jevtić, Haramina (Mrđić), Bunjaku, Krunić, Mostarac, Rosić, Milinović, Veličković, Gangolj, Ratković, Tasić (Marković).

Spartak: Cetinja, Vajda, Krstić, Radanović, Malešević, Poljak (Burkert), Filipović (Marenić), Nikolić (Jakovska), Ilić, Messomo (Markovska), Ngaska (Pavlović).

U poslednjem ovogodišnjem kolu igra se derbi meč dve ekipe iz vrha koje dele samo tri boda i bolja gol razlika u korist aktuelnih šampionki Srbije. U perak u naš grad dolazi Mašinac kojeg je Spartak već pobedio u 5. kolu na njegovom terenu. Bez obzira na ishod izvesno je da je Spartak jesenji šampion, samim time imperativ pobede ne visi nad glavama golubica, ali svakako će se potruditi da pred svojom publikom zabeleže još jednu pobedu i tako završe ovaj deo prvenstva sam maksimalnih 12 pobeda.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1192
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.