Komentara: 0
Pregleda: 2223

Fudbalerke se revanširale "mađaricama" identičnim rezultatom

29.07.2012. u 12:58h
Izvor: ŽFK "Spartak"
Prvakinje iz susedne Mađarske (MTK "Hungaria"), nakon ubedljive igre koju su u februaru prikazale u Budimpešti protiv "plavih golubica" i zasluženo slavile pobedu od 3:1, danas nisu prikazale sve ono šta znaju i koliko vrede.
Fudbalerke se revanširale "mađaricama" identičnim rezultatom

Možda je na poraz i na igru uticalo sparnih 34 stepeni, koliko je izmereno na stadionu, ali upravo ta činjenica može Mađaricama biti obeshrabrujuća pred predstojeće kvalifikacione mečeve koje će igrati u pretoploj Makedoniji, u Skoplju, i na vrelinu navikle Grkinje (Paok), koje su im glavne konkurentkinje za ulazak u naredni rang takmičenja UEFA ženske Lige šampiona...

Izveštaj

Gledalaca: 100

Strelci: Damjanović u '41, Ilić '73. i Tenkov u '85 za Spartak, Vago u '71 za MTK "Hungaria".

Spartak: Ivanov, Ilić (Živković), Tenkov, Radanović, Slović, Jovanović, Savanović (Adamov (Daničić)), Damjanović, Marenić (Malešević), Čanković, Radojičić.

MTK: Sič, Ž.Sabo, B. Sabo (Nađ), Pinči, Takač, Bobok, Šmucer, Palkovič (Tel), Zagor, Vago, Padar.

Fudbalerke se revanširale "mađaricama" identičnim rezultatom

(foto: SuMedija)

Sledi put u Poljsku...

Spartakova ekspedicija danas u 10 časova polazi u Poljsku na drugi deo svojih priprema pred nastupajući turnir UEFA Lige prvaka za žene. U sklopu priprema "golubice" imaju zakazane dve prijateljske utakmice sa snažnom i visoko rangiranom ekipom RTP "Unia" iz Racibora (PL).

Ekipu Spartaka će po dolasku u Poljsku, u gradskoj većnici primiti gospođa Ludmila Nowacka, gradonačelnica Racibora. Gospodin Remigiusz Trawiński, predsednik RTP Unia, mnogo čini na popularizaciji i unapređenju ženskog fudbala u Poljskoj, pa se unapred raduju ponovnom susretu i sticanju novih iskustava.

Izvor: ŽFK "Spartak"
Postavljeno pre 11 godina i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2223
Povezane teme

fudbal

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.