Komentara: 0
Pregleda: 3986

Fudbalerke na prijemu u Vladi Vojvodine

22.08.2013. u 14:41h
Pokrajinska sekretarka za sport i omladinu Marinika Čobanu sa saradnicima, priredila je juče svečani prijem u Vladi Vojvodine za igračice Ženskog fudbalskog kluba „Spartak" iz Subotice, koje su još jednom pokazale da se uz pomoć mnogo truda, dobre volje i upornosti, postižu najbolji sportski rezultati.
Fudbalerke na prijemu u Vladi Vojvodine

Na kvalifikacionom turniru u Rumuniji, subotičke golubice uspele su da se plasiraju među 32 najbolja evropska tima kada je u pitanju ženski fudbal i osiguraju sebi mesto u UEFA - Ligu Šampiona.

Resorna sekretarka Marinika Čobanu izrazila je zadovoljstvo što je pored Grada Subotice i Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu i ovog puta finansijiski podržao ove sjajne sportiskinje.

Ženski fudbalski klub „Spartak" iz godine u godinu ostvaruje uspešne rezultate i Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu ih je i prošle godine, kada drugi nisu imali sluha za njihove aktivnosti, podržao sa tri miliona dinara. Podrška je nastavljena i ove godine, pa je iz Pokrajinske vlade, tačnije iz tekuće budžetske rezerve izdvojeno je dva miliona dinara za ovaj klub.

Mi smo svi veoma ponosni na ove devojke, jer obezbediti mesto na jednom tako velikom takmičenju je uspeh, koji nije samo od pokrajinskog, već događaj od nacionalnog značaja. Niko ne bi smeo ostati nem i slep na ovakve rezultate, već bi svi trebali da im dajemo vetar u leđa i da im držimo pesnice da i dalje ostvaruju ovako dobre rezultate. Ujedno apelujem i na Republičko ministarstvo omladine i sporta da pomognu ove devojke - naglasila je je pokrajinska sekretarka za sport i omladinu.

Fudbalerke na prijemu u Vladi Vojvodine

Prisutne je pozdravio i gradonačelnik Subotice, Modest Dulić koji je kazao da samo zajedničkim snagama i međusobnom saradnjom između lokalne samouprave i pokrajinskih organa, možemo ostvarivati i ovako velike rezultate.

Zoran Arsić, predsednik ŽFK "Spartak" i prisutne igračice izrazili su posebnu zahvalnost Pokrajinskom sekretarijatu za sport i omladinu i resornoj sekretarki Mariniki Čobanu na dobijenoj podršci i razumevanju.

Fudbalerke na prijemu u Vladi Vojvodine

Postavljeno pre 10 godina i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3986

Povezana vest

Povezane teme

Modest Dulić

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

nemanja simović

vlada vojvodine

zoran arsić

ženski fudbal

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.