Komentara: 25
Pregleda: 6366

Fudbaleri Zvezde bez većih problema trijumfovali u Subotici

14.03.2015. u 17:12h > 15.03.2015. u 10:51h
Izvor: Subotica.com
Na Gradskom stadion u Subotici danas je odigran meč 19. kole Jelen Super lige u kojem je Spartak dočekao Crvenu zvezdu. Utakmica je završena pobedom beogradske ekipe rezultatom 3:1.
Fudbaleri Zvezde bez većih problema trijumfovali u Subotici

Po oblačnom i hladnom vremenu, ali bez većih padavina, odigran je meč od kojeg se po mnogima očekivalo više. Spartak je najavio požrtvovanu igru i borbu do poslednjeg sudijskog zvižduka, što smo i mogli da vidimo većinu vremena, dok se od šampiona Srbije očekivalo više, pa je ostalo vrlo diskutabilno da li je utakmica zadovoljila ukus oko 4.000 posetilaca na Gradskom stadionu.

Utakmica je počela minutom ćutanja u znak poštovanja prema žrtvama sinoćnje tragedije, a posle bučne uvertire pred početak meča tribine su na kratko utihnule i time odale počast nastradalima.

Poveli su crveno beli već posle četiri minuta igre posle kornera, gde se u petercu najbolje snašao Lazić i matirao Mirkovića. Spartak je pokušao preko Torbice i Ilića ali mreža gostiju ostala je netaknuta.

Fudbaleri Zvezde bez većih problema trijumfovali u Subotici

Na dva nula povisio je Ristić pošto je u kaznenom prostoru pre toga srušen Jović. Nadu Spartaku doneo je Georgijević posle odličnog prodora Torbice po levoj strani za 1:2.

U drugom poluvremenu Spartak je imao više loptu u nogama ali je falila završnica. Pokušao je domaći trener sa izmenama, ušao je Mrkela, ali bez izglednih šansi za pogodak.

Tačku na meč stavio je Luka Jović u 77. minutu utakmice, posle šuta Parkera lopta se odbila pred mladog napadača Zvezde kojem nije bilo teško da loptu smesti iza leđa Mirkovića.

Na kraju zaslužena pobeda gostiju 3:1.

Fudbaleri Zvezde bez većih problema trijumfovali u Subotici

Meču je prisustvovalo 3750 gledalaca sa kupljenim kartama. Na tribinama je bila snažna podrška za oba tima, a nije izostala koreografija, dimne bombe, topovski udari i nagurivanje sa organima reda.

Uhapšeno 18 navijača Zvezde

Pre početka drugog poluvremena utakmice žestoko su se sukobile pristalice beogradskog kluba i pripadnici žandarmerije.

Ne zna se pouzdano koji je bio pravi razlog upada policijskih snaga na tribinu sa najvatrenijim pristalicama crveno-belih. Navodno, sporna je bila koreografija koju su pripremile Delije, pa je posle kratke gužve usledio i ozbiljan okršaj navijača i policije.

Tuča je trajala nekoliko minuta, a policija je po završetku meča, ispred stadiona preduzela odgovarajuće mere i hapsila osumnjičene za nasilno ponašanje.

Privedeno je 18 navijača od kojih će petorica u ponedeljak biti izvedena pred istražnog sudiju pod optužbom za nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi i napada na službeno lice.

Izvor: Subotica.com
Fudbal: Spartak - Crvena zvezda Fudbal: Spartak - Crvena zvezda Fudbal: Spartak - Crvena zvezda Fudbal: Spartak - Crvena zvezda Fudbal: Spartak - Crvena zvezda Fudbal: Spartak - Crvena zvezda Fudbal: Spartak - Crvena zvezda Fudbal: Spartak - Crvena zvezda
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 1 mesec
Komentara: 25
Pregleda: 6366
Povezane teme

fudbalski klub spartak

jelen super liga

gradski stadion

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.