Komentara: 1
Pregleda: 2294

Fudbaleri Subotice ubedljivo do tri boda protiv ŽAK-a (4:0)

15.11.2015. u 17:34h
Izvor: Subotica.com
U 14. kolu Bačke zone fudbaleri Subotice savladali su na domaćem terenu pretposlednju ekipu lige, somborski ŽAK rezultatom 4:0. U narednom kolu Subotica je gost Čonoplje.
Fudbaleri Subotice ubedljivo do tri boda protiv ŽAK-a (4:0)

Domaći tim je rano stigao do vođstva. Već u trećem minutu, posle asistencije Ždrnje Stipančević je zatresao mrežu gostiju. Nije se dugo čekalo, a tim Predraga Pršića udvostručio je prednost. Dejan Dragić nesebično je uposlio Drčelića koji olako šalje loptu u gol Somboraca za 2:0. Mogli su igrači ŽAK–a da smanje prednost nakoj jedne nesmotrene greške odbrane Subotičana, ali je lopta pogodila prečku. U 27. minutu, Ždrnja je odlično uposlio Jukića i Subotica je povela sa 3:0.

U nastavku su gosti pokušali da smanje prednost, ali nisu našli rešenje, dok su na drugoj strani Subotičani propustili mnogobrojne prilike. Stipančević, Ždrnja, Masalušić, Dragić, Jukić, a tek u 85. minutu najbolju je iskoristio Masalušić i postavio konačnih 3:0.

Subotica – ŽAK 4:0 (3:0)
Stipančević 3', Drčelić 13', Jukić 27', Masalušić 85'

Subotica – Stadion: „Nikola Tesla”.
Gledalaca: 50.
Sudija: Delibašić (Vrbas).

Žuti kartoni: Dragić, Ždrnja (Subotica), Janjić, Pavin (ŽAK).
Crveni karton: N. Bulović u 90. Minutu( drugi žuti) (ŽAK).

SUBOTICA: Kumozec, Dragić (Ristanović), Nikšić, Mik. Opančina (Rajak), Ilovac, Tatalović, Jukić, Masalušić, Ždrnja, Stipančević, Drčelić (Mil. Opančina).

ŽAK: M. Bulović, N. Bulović, Đukić (Dokmanović), Šimunov, Sazdanić, Kovačević, Janjić, Radusin, Pavin, Petronijević (Mijatović), Joka.

Posle 14 kola Subotica deli treću poziciju sa Srbobranom. Lider prvenstva je Bratstvo iz Prigrevice, ekipa koja ove sezone još uvek nije osetila gorčinu poraza. U narednom kolu sledi gostovanje ekipi Sloge u Čonoplji.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 5 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2294
Povezane teme

fudbalski klub subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.