Komentara: 0
Pregleda: 2578
Foto

Fudbaleri Subotice pobedili Polet (3:0)

01.11.2015. u 15:05h
Izvor: Subotica.com
Fudbaleri Subotice pobedili Polet (3:0)

Subotica je u 12. kolu Bačke lige savladala Polet iz Sivca sa 3:0. Iako su gosti bili superiorniji u prvom delu i imali konkretnije prilike, nisu ih iskoristili.

Domaći igrači posle nekoliko propuštenih šansi iskoristili su najbolju. Dejan Dragić u 33. minutu uputio je jak šut sa nekih dvadesetak metara i plasirao loptu u mrežu Sivčana za vođstvo Subotice – 1:0. Mogli su Subotičani i do drugog gola u prvom poluvremenu, ali je posle šuta Panića loptu sa gol linije u poslednjem trenutku izbacio Pejanović.

Nastavak meča doneo doneo je konkretniju igru domaćih. Ždrnja je povisio vođstvo na 2:0, a tačku na pobedu od 3:0 stavio je Taner Nikšić u 84. minutu.

Subotica – Polet 3:0 (1:0)

Subotica – Stadion: „Nikola Tesla”. Gledalaca: 50. Sudija: Delibašić (Vrbas). Strelci: Dragić u 33, Ždrnja u 59. i T. Nikšić u 84. minutu. Žuti kartoni: Benjak (Subotica), Radmanović (Polet). Crveni karton: Vukelić u 63. minutu (drugi žuti) (Polet).

SUBOTICA: Kumozec, Dragić, T. Nikšić (Rajak), Mik. Opančina, Ilovac, Tatalović, Jukić, Ždrnja, Benjak (Ristanović), Stipančević, Panić (Mih. Opančina).

POLET: Đuriš, Pejanović, Medojević, Simendić, Tomaš, Bosnić, Radmanović, N. Komazec, Furtula, S. Komazec, Vukelić.

Izvor: Subotica.com
Fudbal: Subotica - Polet (Sivac) Fudbal: Subotica - Polet (Sivac) Fudbal: Subotica - Polet (Sivac) Fudbal: Subotica - Polet (Sivac) Fudbal: Subotica - Polet (Sivac) Fudbal: Subotica - Polet (Sivac) Fudbal: Subotica - Polet (Sivac) Fudbal: Subotica - Polet (Sivac)
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2578
Povezane teme

fudbalski klub subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.