Komentara: 7
Pregleda: 4610

Fudbaleri Spartaka za kraj sezone večeras gostuju Partizanu

26.05.2013. u 12:45h
Fudbaleri Spartak Zlatibor vode u poslednjem kolu gostuju novom-starom šampionu države - ekipi Partizana. Meč nema rezultatski značaj pošto su obe ekipe ostvarile svoje planove. Meč se igra od 19 časova na stadionu JNA, TV prenos možete da pratite na ArenaSport 1, a tekstualni ovde kod nas na sajtu.
Fudbaleri Spartaka za kraj sezone večeras gostuju Partizanu

Šef struke Petar Kurćubić povodom večerašnje utakimice kojom se ujedno završava prevnstvo izjavio je sledeće: "Za kraj sezone preostala nam je najlepša i najlakša utakmicu. Čeka nas aktuelni šampion, idemo na proslavu nove titule, pa i očekujemo dobru atmosferu, dosta gledalaca. Rasterećen je Partizan, kao i mi, tako da u ovim okolnostima i takvom ambijentu očekujem dobru igru. Iako nema takmičarske tenzije, biće ovo utakmica koja svakom igraču donosi poseban motiv i želju za dokazivanjem. U takvim uslovima očekujem da možemo da ponovimo nešto slično što smo uradili jesenas, da odigramo dobru utakmicu, da se ravnopravno upustimo u borbu, a ponavljanje rezulata iz prvog dela sezone bilo bi veoma dobro".

Vladimir Torbica, kapiten plavih golubova, vraća se u tim nakon pauze od dve utakmice: "Gostujemo rasterećenom Partizanu koja nema takmičarski značaj za obe ekipe. Očekujem dobru atmosferu koja će nas sve dodatno motivisati. U našim redovima imamo dosta mladih igrača koji mogu da iskoriste ovakvu utakmicu da skrenu pažnju na sebe i da vide gde se nalaze u odnosu na ekipu koja je i ove godine poštala šampion. Čestitaćemo Partizanu na tituli, ali ćemo se potruditi da im dobrom igrom i dobrim rezultatom malo pokvarimo slavlje."

Što se tiče sastava ekipe, izostaje zasigurno Đorđe Despotović zbog kartona kao i povređeni Slobodan Novaković. Proteklog vikenda na povrede su se žalili Popara i Goran Adamović pa je njihov nastup neizvestan u nedeljnom duelu.

Subotičani će imati veliku podršku od vernih Marinaca kojih će na stadionu biti prisutno oko stotinjak, a njih će podržati i grupa navijaća bratskog kluba Radnički - popularne Meraklije.

Meč se igra večeras od 19 časova na stadionu JNA, TV prenos možete da pratite na ArenaSport 1, a tekstualni ovde kod nas na sajtu.

Postavljeno pre 10 godina i 10 meseci
Komentara: 7
Pregleda: 4610
Povezane teme

fudbalski klub spartak

jelen super liga

fudbalski klub partizan

Partizan Spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.