Komentara: 4
Pregleda: 1915

Fudbaleri Spartaka u subotu gostuju Borcu

28.07.2017. u 16:40h > 18:38
Izvor: Subotica.com
Fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi u okviru drugog kola Super lige Srbije sastaje se sa Borcem iz Čačka. Subotičani su na duel u Lučane otputovali sa mnogo optimizma uz želju da se vrate sa osvojena nova tri boda.
Fudbaleri Spartaka u subotu gostuju Borcu

Fudbaleri Spartak Ždrepčeva krv odlično su startovali u novoj sezoni i pred svojim navijačima upisali pobedu. „Plave golubove” očekuje novi izazov gde će snage odmeriti sa čačanskim Borcem koji je u prvom kolu pretrpeo poraz  i zasigurno priželjkuje da u duelu sa Spartakom  nadoknadi minus sa premijere.

Subotičani u Lučane putuju sa mnogo samopouzdanja uz želju da zabeleže novi trijumf.

- Borac je ekipa za respekt. Bez obzira što su kasnije počeli pripreme to ne menja stvar i ne umanjije njihov kvalitet. Očekuje nas zasigurno teška i neizvesna utakmica. Protivnik će dodatno biti motivisan da zabeleži pobedu, jer je ispustio bodove u prethodnom kolu, ali i naše želje su identične. Na meč  idemo sa mnogo samopouzdanja i pozitivne energije, jer smo u prethodnoj utakmici odigrali na jednom zadovoljavajućem nivou, a tokom  proteklih dana radili smo na tome da otklonimo  sitne greške koje su se potkradale u duelu sa Bačkom. Priželjkujemo povoljan rezultat i verujem da ga možemo ostvariti – kaže  Vladimir Gaćinović, saradnik šefa struke Spartaka.

Plavi golubovi na duel sa Čačanima otputovali su bez povređenih Vladimira Torbice i Marka Pantića, dok su ostali igrači svi na raspolaganju stručnom štabu. U prvom kolu i utakmici protiv Bačke Branimir Jočić odigrao je na zavidnom nivou, a u duelu sa Borcem priželjkuje nova tri boda.

Fudbaleri Spartaka u subotu gostuju Borcu

- Prvenstvo smo započeli pobedom na domaćem terenu što je veoma bitno za nas. Mlada smo ekipa i tri osvojena  boda na startu su samo dodatni motiv da igramo još bolje.  Pred nama je nova utakmica u kojoj se sastajemo sa Borcem iz Čačka. Bez obzira ko je protivnik, mi idemo da se nadigravamo i da ostvarimo što bolji rezultat, tačnije da osvojimo nova tri boda  – jasan je vezista Spartaka.

BOJAN ČEČARIĆ NOVI NAPADAČ "GOLUBOVA"

Uprava Spartak Ždrepčeve krvi dogovorila je trogodišnju saradnju sa mladim napadačem Bojanom Čečarićem, rodom iz Nove Pazove. Čečarić je rođen 10. oktobra 1993. godine, karijeru je počeo u Radničkom iz Nove Pazove, a uspešno je nastupao za Javor iz Ivanjice, Novi Pazar, dok je prošle sezone bio član Mladosti iz Lučana. Pravo nastupa za ekipu Spartak Ždrepčeve krvi imaće u sledećem kolu u kojem Subotičani dočekuju Partizan.

Fudbaleri Spartaka u subotu gostuju Borcu

foto: fkspartak.com

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 8 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 1915
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.