Komentara: 3
Pregleda: 5344

Fudbaleri Spartaka u 28. kolu gostuju Radničkom u Nišu

08.05.2014. u 14:46h
Izvor: Subotica.com
Za vikend se igraju utakmice 28. kola Jelen super lige, a između ostalih, Spartak gostuje u Nišu ekipi Radničkog. Meč se igra u subotu u večernjem terminu od 19 časova. Prethodni duel ovih ekipa odigran krajem novembra završen je minimalnom pobedom Spartaka.
Fudbaleri Spartaka u 28. kolu gostuju Radničkom u Nišu

Do kraja prvenstva ostala su još tri kola, a subotnji protivnici na stadionu Čair u Nišu mogu da odigraju rasterećeno s obzirom da nikom od njih bodovi ne igraju ulogu jer se nalaze u sigurnoj zoni - osigurali su opstanak u Super ligi, a ne mogu da izađu u Evropu.

Pored fudbalera u Niš se prema i Spartakova navijačka grupa Marinci. Dugogodišnje prijateljstvo dve navijačke grupe i ovaj put će se nastaviti kada Marinci odlaze u goste svojim prijateljima Meraklijama i očekuje se da ponovo, kao i Subotici u prvom delu sezone, ali prethodnih godina, na istoj tribini navijaju za svoje klubove, što je svakako vrlo neobična ali vrlo pozivna slika za naše prostore.

Fudbaleri Spartaka u 28. kolu gostuju Radničkom u Nišu

"Gostujemo u fudbalskom gradu, na renoviranom Čairu, pred dobro znanom fudbalskom klubu sa velikom tradicijom što je i više nego dovoljno da nas motiviše da damo sve od sebe da odigramo dobro i ostvarimo dobar rezultat." - izjavio je Dragi Kanatlarovski, šef struke FK "Spartak"

Fudbaleri Spartaka u 28. kolu gostuju Radničkom u Nišu

Subotički superligaš na gostovanje odlazi dosta oslabljen neigranjem nekoliko standardnih prvotimaca, što će pružiti priliku igračima koji su dosada imali manju minutažu, ali i onima koji su nedavno stigli u prvi tim.  Za sada je sigurno da u Nišu neće igrati Torbica, Trivunović i Radović zbog parnih žutih kartona. Cicmil je već duže vreme povređen, Nosković oseća bolove, dok će Novaković najverovatnije preskočiti duel sa Radničkim zbog bolesti (grip).

"To što ćemo u NIšu igrati bez nekoliko standardnih neće umanjiti želju i motiv da se kolektiv pokaže u pravom svetlu i da protiv starih prijatelja zabeležimo pobedu. Očekujem od igrača da pokažu da Spartak zaslužuje da bude deo superligaškog društva." - dodaj Kanatlarovski

Fudbaleri Spartaka u 28. kolu gostuju Radničkom u Nišu

Stefan Petrović, desni bek Spartaka poštuje protivnika i očekuje dobru igru svog tima: "Idemo u goste isksunoj ekipi koja je čitave sezone bila u gornjem delu tabele, koja igra čvrsto, ali u Niš idemo rasterećeni jer smo obezbedili opstanak." - prokomentarisao je Petrović

Bojan Čiča, jedan od omladinaca koji je od nedavno prekomandovan u prvi tim izjavio je u svoje ime i u ime preostala 3 omladinca, da im je velika čast što se priključili prvom timu, te da će se potruditi da dobrim igrama već u Nišu opravdaju poverenje kluba.

Fudbaleri Spartaka u 28. kolu gostuju Radničkom u Nišu

Utakmica između Spartaka i Radničkog igra se na stadionu "Čair" u Nišu sa početkom u 19 časova, a tekstualni prenos možete da pratite na našem sajtu u vreme početka utakmice.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 11 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 5344

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

jelen super liga

marinci

dragan kanatlarovski

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.