Komentara: 7
Pregleda: 4493

Fudbaleri Spartaka poraženi od Radničkog u Nišu (2:1)

10.05.2014. u 19:08h > 22:58
Izvor: Subotica.com
Fudbaleri Spartaka poraženi su u 28. kolu Jelen super lige u meču odigranom na niškom Čairu. Večeras je Radnički bio bolji i pobedio sa 2:1 i revanširao se za minimalni poraz u Subotici. Vodili su domaći do 90' minuta sa 2:0, a onda je Mrkela prelepim golom smanjio na 2:1, ali za eventualnu podelu bodova bilo je suviše kasno.
Fudbaleri Spartaka poraženi od Radničkog u Nišu (2:1)

Utakmica nije imala rezultatski značaj pa su ekipe igrale rasterećeno što je donelo otvorenu igru sa obe strane i dosta šansi koje su pretvorene u 3 efektna pogotka.

Domaći su poveli preko Pejčića u 29' minutu, da bi za nešto manje od 10 munta svoje vođstvo udvostručili preko Jovanovića. Radnički je u prvom poluvremenu bio konkretniji i imao bolju igru koja im je i donela dobar rezultat. U drugom poluvremenu u ekipu Spartaka ušli su omladinci Jakovljević i Čića, dok je za domaće debitovao šesnaestogodišnji Mitrović kojeg je snažno pozdravila publika.

Poslednjih 10 minuta meča proteklo je u nešto slabijoj igri obe ekipe, sve do same završnice kada je Mrkela pobegao svojim čuvarima po desnoj strani i poluvolejom sa nekih 18m pogodio suprotan ugao gola Radničkog.

Utakmicu je posmatralo oko 2.000 posetilaca na stadionu "Čair", od kojih je oko 500 navijača Radničkog i Spartaka.

Za pet dana duel protiv Partizana

Posle gostovanja u Nišu Spartak već u četvrtak (15. maj) dočekuje Partizan na Gradskоm stadionu u Subotici. Taj meč će se igrati od 17 časova, a već su poznate cene ulaznica - one iznose: zapad 350din, istok 300din i jug 300din.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 11 meseci
Komentara: 7
Pregleda: 4493

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

jelen super liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.