Komentara: 2
Pregleda: 2905

Fudbaleri Spartaka spremni za prvi meč

09.08.2012. u 17:12h
Izvor: Subotičke novine
Fudbaleri Spartak Zlatibor vode u subotu će utakmicom sa Slobodom u Užicu započeti novu sezonu u Super ligi Srbije. Nakon odrađenih priprema na Zlatiboru i odigranih prijateljskih utakmica na redu su mečevi u kojima će sve do sad urađeno doći do izražaja.
Fudbaleri Spartaka spremni za prvi meč

U FK Spartak Zlatibor voda ističu da predstojeću utakmicu dočekuju spremni i da će igrači dati od sve kako bi na startu prvenstva ostvarili dobar rezultat.

- Naši igrači zaslužuju pohvale za prikazani rad i odnos na pripremama i spremni dočekujemo početak šampionata. Nismo imali većih problema tokom priprema osim povrede Stevanovića.

Želimo da izgaramo na terenu i da na svakoj utakmici pružimo maksimum, to je ono što mogu da obećam. Nije vreme da se razmećemo izjavama, već moramo da nastavimo da budemo vredni i da nastavimo da radimo u ovom ritmu. Sloboda je kvalitetan protivnik, cenimo ih, ali u Užice idemo sa željom da se nadigravamo i uradimo što više - istakao je Zoran Milinković, trener Spartak Zlatibor Vode.

Na fotografiji: novi fudbaleri u FK "Spartak Zlatibor voda" - Nikola Popara i Novica Milenović

Izvor: Subotičke novine
Postavljeno pre 11 godina i 8 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 2905
Povezane teme

fudbalski klub spartak

spartak zlatibor voda

Zoran Milinković

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.