Komentara: 0
Pregleda: 2060

Fudbaleri Spartaka savladali Bekeščabu u generalnoj probi pred start prevenstva

13.07.2015. u 10:12h
Izvor: Subotica.com
Fudbaleri Spartaka imali su uspešnu generalnu probu pred početak nove sezone pošto su u subotu na Gradskom stadionu u Subotici savladali mađarskog prvoligaša Bekeščabu rezultatom 2:1. Start Jelen super lige zakazan je za subotu kada u Suboticu dolazi povratnik u elitu, ekipa Mladog Radnika iz Surdulice.
Fudbaleri Spartaka savladali Bekeščabu u generalnoj probi pred start prevenstva

U zanimljivoj i kvalitetnoj utakmici koja je ujedno bila i generalna proba, Spartak je nakon dve propuštene prilike iskoristio svoju šansu u 20. minutu i poveo golom Torbice.

Krenulo je sve od Mezeija, odlično je proigrao Milića, a on nesebično prosledio loptu do Sprema u šesnaesterac koji upošljava kapitena, a Torbica na svojstven način loptu šalje u mrežu protivnika za 1:0.

Do isteka prvog dela meča nije bilo promena, ali su Subotičani prikazali dobru igru i nijednog trenutka igračima Bekeščabe nisu dozvolili da ugroze gol Mirkovića.

Drugo poluvreme samo što je počelo Manojlović se našao u prilici, ali su igrači mađarskog superligaša dobro reagovali i otklonili opasnost u poslednjem trenutku. Igrao se 53. minut, Makarić je uputio silovit šut sa ivice šesnaesterca, lopta je završila pored gola.

Lepu igre mlade ekipe Subotičana krunisao je pogotkom novajlija Živković u 88. minutu. Ubrzo su Mađari smanjili golom Birtalaba na 2:1 što je ujedno i konačan rezultat u poslednjoj proveri plavih golubova pred početak nove sezone u Jelen super ligi.

Spartak – Bekeščaba 2:1 (1:0)

Gradski stadion. Gledalaca: 200. Sudija: Vasić (N. Žednik). Strelci: Torbica u 20. i Živković u 88. za Spartak,  a Birtalan u 89. Minutu za Bekeščabu.

SPARTAK: Mirković, Farkaš, Mezei, Antonič, Kovačević, Jondić, Spremo, Torbica, Makarić, Milić, Ivanović. Igrali su još: Janošević, Georgijević, Živković, Marinković, Ćalasan, Manojlović, Fedin, Ilić, Banjac, Tomović, Milošević, Matić, Šakić, Sili.

BEKEŠČABA: Mursit, Benjej, Kozo, Balog, Juhas, Borbelj, Vician, Koronzijev, Lacko, Punoševac, Špicmiler. Igrali su još: Klevente, Salai, Fabio, Bagi, Birtalan.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2060
Povezane teme

fudbalski klub spartak

gradski stadion

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.