Komentara: 0
Pregleda: 2365

Fudbaleri Spartaka privode kraju prvi deo priprema

11.07.2013. u 17:50h
Izvor: RTV Yueco
Fudbaleri Spartaka polako privode prvi deo priprema kraju.Treninzi se odvijaju na terenima Gradskog stadiona, dva puta na dan u dve grupe. Pored manjih zdravstvenih problema, prvi šef struke Petar Kurćubić, zadovoljan je zalaganjem svih igrača, disciplinom na treningu, i željom da se nametnu za mesto u prvom timu.
Fudbaleri Spartaka privode kraju prvi deo priprema

Drugi deo pripreme subotički superligaš odradiće na Zlatiboru, a na put će poći 27 igrača.

Spartak su napustili Aleksandar Kovačević, Vidak Bratić, Đorđe Despotović, Nemanja Čović, Goran Adamović i Nikola Stijaković, a klub će najverovatnije napistiti i prvi golman Branimir Aleksić.Nova lica u Spartaka u golmani Budimir Janošević i Milan Jovanić, kao i Veseljko Trivunović i Stefan Cicmil.

Fudbaleri Spartaka na drugi deo pripreme koji će obaviti na Zlatiboru kreću 15 jula.Generlana proba zakazana je za treći avgust protiv Proletera iz Novog Sada.Prvo kolo Super lige plavi golubovi igraće protiv Slobode Point u Užicu.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2365
Povezane teme

fudbalski klub spartak

pripreme fudbalskog kluba spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.