Komentara: 19
Pregleda: 3714

Fudbaleri Spartaka poraženi od Voždovca (0:2)

18.10.2015. u 18:43h > 19:06
Izvor: Subotica.com
Meč 14. kola Superlige odigran danas popodne na Gradskom stadionu u Subotici između Spartaka i Voždovca rešen je u korist gostiju rezultatom 0:2 (0:1). U narednom kolu Spartak gostuje Čukaričkom.
Fudbaleri Spartaka poraženi od Voždovca (0:2)

FK "Spartak" je i svoj sedmi ovosezonski poraz pošto je danas na svom terenu izgubio od Voždovca i tako nastvaio niz bez pobede od 30. avgusta i duela protiv Vojvodine.

Tokom prvog dela meč je bio prilično nezanimljiv za gledanje, ali i pored toga gosti su uspeli da iskoriste svoju prvu i jednu pravu priliku u tom delu igre i posle odlično izvedenog kontranapada povedu sa 0:1 (Asani 20'). Do kraja prvih 45 minuta obe ekipe su igrale dosta nepovezano i neprecizno, pa je malobrojna publika često negodovala. Mogao je Voždovac preko Odite i Marinkovića da napravi vođstvo ubedljivijim, ali falila je koncentracija u završnici da bi prilike bile realizovane.

Drugi deo igre doneo je nešto konkretniji sadržaj na travnatoj podlozi Gradskog stadiona, ali ni to nije bilo na onom nivou da zadovoljni prosečne fudbalske sladokusce. Iako su vodili gosti se nisu povukli, štaviše gradili su ofanzivne akcije, pretili i stavljali na iskušenja Spartakovog golmana Janoševića koji se u par sitacija istakao efektnim obranama.

Najviše problema Spartakovoj odbrani su pravili brzonogi Odita i Asani koji su nekoliko puta odlično istrčali i namučili svoje čuvare. Videla se želja kod ekipe Stevana Mojsilovića (Spartak) da žele pred domaćom publikom da izvuku povoljnji rezultat, ali suviše grešaka na sredini, nepreciznih pasova i loše završnice nije donelo ploda. Posle nekoliko promašenih izglednih prilika gosti su u 80' minutu duplirali prednost za muk na tribinama Gradskog stadiona. Precizan je bio Strojanović posle korenera odlično igra glavom i po drugi put matira nemoćnog Janoševića.

Pokušao je Spartak u samoj završnici da učini nešto više, ali rezultat se nije menjao. Nakon poslednjeg sudijskog zvižduka domaći fudbaleri ispraćeni su zvižducima i pogrdnim povicima, za bledu partiju i novi poraz na domaćem terenu. Meč 14. kola u Subotici je posmatralo tek možda 300 gledalaca.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 6 meseci
Komentara: 19
Pregleda: 3714
Povezane teme

fudbalski klub spartak

gradski stadion

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.