Komentara: 5
Pregleda: 2185

Fudbaleri Spartaka poraženi od Radničkog (1:0)

14.10.2015. u 17:12h > 18:55
Izvor: Subotica.com
Fudbaleri Spartaka upisali su svoj šesti ovosezonski poraz pošto su izgubili meč u Nišu minimalnim rezultatom 1:0. U prilično nezanimljivoj utakmici bez mnogo fudbalskih uzbuđenja domaći tim je iskoristio praktičnu jedinu za minimalnu pobedu i to je jedino što se računa kada sudija odsvira poslednji zvižduk.
Fudbaleri Spartaka poraženi od Radničkog (1:0)

Plavo-beli iz Subotice u ovaj meč su ušli sa dve pobede i po pet remija i poraza, a sa još četiri oduzeta boda zbog namešanja meča protiv OFK Beograda u 13. kolo ušli su sa poslednje pozicije na tabeli.

Tokom prvenstvene pauze Spartak je odigrao prijateljsku utakmicu protiv Vojvodine i ostvario nerešeni rezultat koji im je podigao samopouzdanje pred put u Niš.

Prvo poluvreme proteklo je u prilično nezanimljivoj igri, bez mnogo prilika, ali stekao se utisak da je domaći tim za nijansu izgledao bolje, iako je Spartak imao svoje izlete ka golu Radničkog koji su slutili na promenu rezultata. Ekipe su za prvih 45 minuta uputile po dva šuta u okvir gola.

Tek što je počeo drugi deo meča domaći su su iskoristili svoju napovoljniju  priliku za prednost od 1:0 (Ašćerić 52'). Suočeni sa novim porazom fudbaleri Spartaka zaigrali su nešto ofanzivnije, ali osim tek ponekog pokušaja nije stvorena ozbiljnija šansa.

Posle primljenog gola Mojsilović je sa terena povukao Torbicu i tamnoputog Uzoma, njih su zamenili Mrkela i Gounović.

Mogao je Radnički da udvostrulči prednost u 69' minutu, ali u vrlo izglednoj šansi fudbaler domaćih se propisno obrukao i omogućio Janoševiću laku intervenciju.

Do kraja meča, praktično poslednjih desetak minuta, igralo se uz dosta prekida, ali domaći tim je uspeo da sačuva prednost do koje je došao početkom prvog dela i reklo bi se zasluženo slavi pred svojim navijačima. Spartaku ostaje da protiv nekog drugog tima traži bodove za beg sa dna.

Radnički - Spartak 1:0 (0:0)

Uskoro detaljnije.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 6 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 2185

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.