Komentara: 1
Pregleda: 2429

Fudbaleri Spartaka poraženi od Čukaričkog (0:2)

10.04.2016. u 20:49h
Izvor: TV Subotica
U poslednjem 30. kolu fudbaleri Spartaka poraženi su od Čukaričkog pred svojim navijačima 0:2 (0:2) u susretu u kom su gosti iskoristili svoje šanse u prvom poluvremenu i odneli put Beograda sva tri boda.
Fudbaleri Spartaka poraženi od Čukaričkog (0:2)

Čukarički je već na startu susreta poveo kada je Pavlović nakon kornera Jovanovića odlično skočio i pogodio mrežu Mirkovića. Koliko je opasan Pavlović pokazao je u 18. minutu kada se odlično okrenuo pored odbrambenog igrača i gađao suprotan ugao gola Spartaka, ali na sreću subotičana lopta odlazi tik iznad prečke.

Domaći su zapretili u 31. minutu preko Mrkele čiji oštar šut brani Stevanović, a u nastavku udarac Mudrinskog glavom sa gol linije u korner izbacuje Živković. Nedugo zatim Novaković vara dvojicu igrača ulazi u sredinu i snažno šutira, međutim udarac odlazi preko gola. U narednom napadu Čukarički stiže do drugog gola. Igrao se 36. minut kada su se ponovo nakon kornera u istim ulogama asistenta i strelca našli Jovanović i Pavlović koji udarcem glavom nemilosrdno trese mrežu Spartaka. Drugi pogodak na meču je u potpunosti umrtvio igru, te se do kraja prvog poluvremena ništa značajno nije desilo.

Drugo poluvreme počelo je uspavankom koju je naglo prekinuo Jovanović u 58. minutu nepreciznim udarcem. Na novo uzbuđenje čekalo se do 70. minuta kada je Tumbasević iz izgledne prilike neprecizno uputio šut. Minut kasnije Mudrinski je grudima ostavio loptu Makariću čiji udarac sa 25m završava pored gola Stevanovića. Novu priliku za postizanje pogodka domaći fudbaleri imali su u 74. minutu, međutim pokušaj Kovačevića glavom, nakon ubačene lopte Miloševića, odlazi preko gola. Spartak je bio blizu gola i u 79. minutu kada je Farkaš odlično uposlio Mudrinskog čiji je volej zaustavio golman Stevanović.

Nastavio je Spartak sa napadima, pa je Makarićev šut u 81. minutu naterao Stevanovića da paradom izbaci loptu u korner. Ozbiljnu priliku za postizanje pogodka Spartak je stvorio u 88. minutu, ali nije imao sreće jer je nakon centaršuta Miloševića lopta „pobegla“ sa noge Kovačeviću u presudnom momentu za postizanje pogodka. Sreća je okrenula leđa Subotičanima i u poslednjoj prilici na meču u 90. minutu nakon slobodnog udarca Miloševića kada je lopta zakačila jednog fudbalera Čukaričkog u živom zidu, promenila pravac, ostavila Stevanovića „ukopanog“ u mestu a potom prošla tik pored desne stative gola „brđana“.

I pored velike želje, domaći fudbaleri nisu u preostalom delu utakmice stigli do pogodka, pa je nakon poslednjeg zvižduka Danila Grujića bilo jasno da su „brđani“ odoleli svim napadima i odneli tri boda za Beograd.

Izvor: TV Subotica
Postavljeno pre 8 godina i 2 nedelje
Komentara: 1
Pregleda: 2429
Povezane teme

fudbalski klub spartak

gradski stadion

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.