Komentara: 5
Pregleda: 2396

Fudbaleri Spartaka odigrali bez golova u Lučanima

21.11.2015. u 10:05h
Izvor: RTV City
U 18. kolu Super lige Srbije subotički Spartak odigrao je bez golova na gostovanju u Lučanima sa domaćom ekipom Mladosti. Drugi uzastopni remi plavih golubova zabeležen je na „vrućem“ gostovanju kod ekipe koja je u gornjem delu tabele, i koja se nalazi u seriji od šest utakmica bez poraza.
Fudbaleri Spartaka odigrali bez golova u Lučanima

Subotičani su bili opasniji i konkretniji rival u prvom poluvremenu kada su uputili 5 šuteva ka golu domaćina od čega su 2 išla u okvir gola gde ih je spremno dočekao golman Mladosti Krznarić.

U drugom poluvremenu, promenila se situacija na terenu a izabranici Neška Milovanovića su krenuli na sve ili ništa. Spartak se povukao pod naletima domaćina i svoje prilike čekao iz kontra napada. Mladost je u tom periodu igre uputila čak 11 šuteva prema golu plavo belih, odnosno 3 u okvir ali je Janošević bio na visini zadatka.

U narednom kolu koje je na programu narednog vikenda, Spartak dočekuje na Gradskom stadionu aktuelnog prvaka države Partizan, koji igra najlošiju sezonu u novijoj istoriji kluba.

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 8 godina i 4 meseca
Komentara: 5
Pregleda: 2396
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.