Komentara: 7
Pregleda: 2490

Fudbaleri Spartaka od 17 časova dočekuju Jagodinu

03.05.2016. u 10:05h
Izvor: Subotica.com
Danas se igraju mečevi 4. kola plejofa i pleajuta fudbalske Superlige, a Spartak će danas na Gradskom stadionu ugostiti Jagodinu. Meč se igra od 17 časova, a ulaz je besplatan.
Fudbaleri Spartaka od 17 časova dočekuju Jagodinu

Posle remija u Lučanima ekipa Andreaj Černišova mora da igra na pobedu pred domaćom publikom jer ulazimo u fazu kada je svaki bod prebitan, a možda i presudan za opstanak u društvo najboljih, a to je osnovni cilj ove sezone.

Meč izuzetno bitan za subtotičke plavo-bele jer bi sa pobedom bili blizu ostvarenja svojih ciljeva i malo mirnije sačekali kraj prvenstva.

Trener Černišov očekuje izuzetno težak meč na kojem može da računa na sve osima Stefana Ilića koji ćje pod suspenzijom zbog panih žutih kartona.

– "Očekujem uptešku utakmicu pošto će protivnik doći više nego motivisan jer im je to poslednja šansa da uhvate priključak i da nešto učine ukoliko žele da opstanu. Najvažniji momenat za nas je da ubedimo naše igrače u meč uđu maksimalno jer samo tako možemo da ostvarimo cilj." - rekao je Černišov

Ekipa sa severa Bačke ima težak raspored, utakmice se odigravaju svaka tri-četiri dana. Po rečima šefa struke najvažnije je da se igrači maksimalno pripreme, da dođu sveži na utakmicu, da se ne opterete previše.

Utakmica se igra na Gradskom stadionu u Subotici od 17 časova uz besplatan ulaz za posetioce.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 11 meseci
Komentara: 7
Pregleda: 2490
Povezane teme

fudbalski klub spartak

gradski stadion

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.