Komentara: 4
Pregleda: 1967

Fudbaleri Spartaka igrali nerešeno sa Radom na Banjici (3:3)

14.09.2015. u 12:56h
Izvor: Subotica.com
Posle dvonedeljne pauze ekipe iz Superlige nastavile su takmičenje prethodnog vikenda, a Spartak je svoj meč igrao na Banjici protiv Rada i iako je vodio sa 3:1 na kraju je izvukao samo bod.
Fudbaleri Spartaka igrali nerešeno sa Radom na Banjici (3:3)

Posle pobede u vojvođanskom derbiju i igre koja je zadovoljila i najveće kritičare subotičkih plavo-belih, nakon dvonedeljne pauze u prvenstvu usledio je put za Beograd na gostovanje Radu.

Velika su bila očekivanja i bio je Spartak na odličnom putu da zabeleži svoju treću ovosezonsku pobedu, ali Rad se nije predavao do poslednjeg sudijskog zvižduka pa je tako subotički tim iako je vodio 3:1 u 50' minutu meča završnica je ipak pripala domaćoj ekipi koja je u poslednjim minutima stigla do izjednačenja pa tako u ovom duelu Spartak ipak izvuče samo bod.

U vrlo efikasnoj utakmici, kakva se retko viđa na fudbalskim terenima u Srbiji, Rad je poveo u ranoj fatzi meča, ali nedugo zatim Spartak je izjednačio, pa preko Kovačevića i Milća otišao na +2, ali u drugom poluvremenu, iako je imao nekoliko izglednih šansi Spartak nije uspeo da postigne još jedan pogodak i slomi sve nade domaće ekipe, dok je sa druge strane primio još dva pogotka.

Na ovom meču šef struke Stevan Mojsilović nije mogao da računa na povređenog kapitena Vladimira Torbicu, a od prvog minuta zaigrali su nigerijac Eke i Bogunović, a u nastavku šansu su dobili Tumbasević, Jokić i Mrkela.

Rad - Spartak 3:3 (1:2)
Arsenijević 13', 57'(pen), Nenadović 89' - Makarić 25', Kovačević 41', Milić 50'

Rad: Dejanović Darko, Đurić Nikola, Obradović Miloš, Denić Đorđe, Dabić Milorad, Arsenijević Nemanja, Prljević Marko, Kolarević Dušan, Maraš Nikola, Stanić Branislav i Veselinović Borko

Spartak: Janošević Budimir, Eke Uzoma, Jočić Branimir, Kovačević Vladimir, Milošević Stefan, Milić Nemanja, Antonić Goran, Ilić Stefan, Farkaš Daniel, Bogunović Miloš, Makarić Milan

Najzanimljivija dešavanja i golovi na meču između Rada i Spartaka

U narednom kolu Spartak dočekuje Borac iz Čačka (subota, 16,30).

Na tabeli Superlige trenutno vodi Crvena zvezda koja je za vikend savladala večitog rivala i odvojila se od istog na +8. Drugoplasirana ekipa je Javor koja je pokazala da će biti tvrd orah na kojem će mnogi lomiti zube, treća je Vojvodina. Spartak trenutno zauzima 9. poziciju sa 10 osvojenih bodova od mogućih 27.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 7 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 1967
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.