Komentara: 9
Pregleda: 2442

Fudbaleri Spartaka igrali nerešeno sa Javorom (0:0)

07.11.2015. u 14:21h > 15:54
Izvor: Subotica.com
U 17. kolu Super lige na Gradskom stadionu u Subotici sastali su se Spartak i Javor. Posle 90 minuta igre meč je završen bez pobednika 0:0 (0:0). Sada sledi dvonedeljna pauza, a u a narednom kolu Spartak gostuje u Lučanima.
Fudbaleri Spartaka igrali nerešeno sa Javorom (0:0)

Novi trener Andrej Aleksejevič Černišov nije imao previše uspešan debi na klupi subotičkog superligaša. U jednoj ne previše zanimljivoj utakmici Spartak i Javor odigrali su bez pogodaka. U prvom delu meča nešto opasniji su bili gosti iz Ivanjice, ali osim nekoliko poluprilika nije bilo većih uzbuđenja.

Prvi šut u okvir gola plavo-beli imali su u 76' minutu meča, ali bio je to traljav pokušaj koji nije ni čak ni zabrinuo gostujućeg čuvara mreže. U 86' minutu meča gosti su ostali sa igračem manje pošto je cvreni karton dobio njihov napadač Čečarić. Poslednju priliku na meču imao je Spartak u 88. minutu, ali ni taj šut nije bio dovoljno opasan za promenu rezultata.

Ni tri minuta nadoknade nisu pomogli niti jednom timu da povede i time učini ovaj meč zanimljivijim makar na samom kraju. Spartak je prekinuo niza od šest vezanih poraza, ali bleda bartija i an današnjem meču bila je dovoljna samo za jedan bod.

Spartak - Javor Matis 0:0 (0:0)

Zbog kartona na ovom meču su izostali Antonić i Milošević, uz povređene Milića, Mezeija i Tumbasevića, pa je tako Spartak sa prvim sudijskim zviždukom krenuo u sastavu: na golu Janošević, Uozuma, Jočić, Kovačević, Torbica, Mrkela, Ivanović, Farkaš, Bogunović, Jondić i Makarić.

Posle ovog kola sledi dvonedeljna pauza zbog obaveza reprezentacije. U narednom kolu (21. novembra) Spartak gostuje Mladosti u Lučanima. Superligaš iz Subotice posle 17. odigraniih kola i dalje zauzima poslednje mesto na tabeli sa učinkom od dve pobede, šest remija i čak 9 poraza. Poslednju pobedu Spartak je ostvario pretposlednjeg dana avgusta, u 8. kolu kada je na domaćem terenu savladao Vojvodinu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 5 meseci
Komentara: 9
Pregleda: 2442
Povezane teme

fudbalski klub spartak

gradski stadion

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.