Komentara: 1
Pregleda: 2983

Fudbaleri Spartaka igrali nerešeno sa Borcem (3:3)

16.10.2016. u 11:06h
Izvor: Subotica.com
Čačani su posle dvadeset minuta vodili sa 2:0, ali je potom usledio veliki preokret. Ekipa sa severa Bačke postigla je naredna tri pogotka, ipak, bod domaćima obezbedio je Tijago u 76. minutu.
Fudbaleri Spartaka igrali nerešeno sa Borcem (3:3)

Na Gradskom stadionu u Čačku u 12. kolu sastali su se Borac i Spartak Ždrepščeva krv. Bio je to duel dve ekipe koje beleže sasvim različite rezultate, Spartak koji je odlično započeo sezonu, ali u poslednja dva kola veza poraze i ekipe Borca koja je ove sezone ostvarila samo jednu pobedu, mahom su to bili porazi i poneki nerešeni rezultat.

Posle dvonedeljne pauze zbog obaveza reprezentacija ekipa Andreja Černišova nadala se otvaranju nove serije pobeda ali to se nije desilo ni u Čačku.

Čačani su pre ovog kola zauzimali poslednju poziciju i morali su da se vade. Posle samo 20 minuta su vodili sa 2:0 i činilo se da će zabeležiti tek drugu pobedu ove sezone, ali... Pitali su se i fudbaleri Spartaka, koji su napravili potpuni preokret i do 77. minuta su u džepu imali sva tri boda. Međutim, Tijago Galvao je poravnao na 3:3 i "zebrama" doneo bod, a Spartak nije bio nagrađen za hrabru i otvorenu igru koju je prikazao u Čačku.

Dvostruki strelac u ekipi Spartaka bio je Milić koji je oba gola postigao u prvom poluvrmenu i svom timu doneo poravnanje, a zatim je zbog povrede morao da napusti igru u 50' minutu.

Borac – Spartak Ždrepčeva krv 3:3 (2:2)
Zočević 12', Jovanović 21', Tijago 76' – Milić 27', 32', Stojković 65'

Spartak ŽK:  Mirković, Torbica (Glavčić 73'), Ivanović (Krmar 90'), Bašanović, Milić (Savković 50'), Kovačević, Farkaš, Ajuru, Stojković, Ćalasan, Radovanović

Šef stručnog štaba Subotičana na kraju meča izrazio je žaljenje što je meč posmatralo tek pet stotina gledalaca, navodeći da su mnogi propustili za pogledaju "veseo" fudbal.

- "Teško je analizirati ovakvu utakmicu. Gubili smo 2:0, pa onda poveli 2:3. U situaciji u kojoj smo mi bili ovaj bod je verovatno ok." - bio je kratak Černišov

U narednom kolu u Suboticu dolazi aktuelni šampion Srbije i lider Superlige, ekipa Crvene zvezde.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 6 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2983
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.