Komentara: 0
Pregleda: 1721

Fudbaleri Spartaka igrali nerešeno sa Borcem (0:0)

20.09.2015. u 09:51h
Izvor: Subotica.com
U 10. kolu Super lige, u meču odigranom na Gradskom stadionu u Subotici fudbaleri Spartaka i čačanskog Borca juče su odigrali bez pogodaka. U narednom kolu Spartak gostuje OFK Beogradu, a zatim u Suboticu dolazi Crvena zvezda.
Fudbaleri Spartaka igrali nerešeno sa Borcem (0:0)

Tokom sedmice fudbaleri Borca su štrajkovali zbog neiplaćenih zarada, ali na gostovanju u Subotici nisu hteli da se predaju i pokazali su da kao čvrsta ekipa mogu mnogima da pomrse račune, što govori i njihov položaj na tabeli, bez obzira na tešku finansijsku krizu kroz koju prolaze.

Sa druge strane Spartak je u redovnom procesu rada, redovno su trenirali i pripremali se za ovaj meč, ali na momente su delovali inferiornije od čačanskog kluba.

Utakmica je preošla bez nekih većih šansi, sa puno nepovezanih akcija što je sa tribina povremeno propraćeno negodovanjem. Ipak najveća uzbuđenja su se desila u prvih i poslednji desetak minuta meča kada su šanse imali i Borac i Spartak.

Najbolju priliku za Spartak početkom drugog dela propustio je Nemanja Milić, koji je iskoristio grešku protivnika, izašao sam pred golmana Vladimira Bajića, ali ovaj mu je odbranio šut. Gosti su u finišu susreta mogli čak i do pobede da su iskoristili izglednu priliku kada je Darko Zorić promašio gol nakon odličnog prodora Filipa Kneževića i tako su mreže mirovale do poslednjeg sudijskog zvižduka.

Spartak - Borac 0:0

POČELA IZGRADNJA TEMELJA ZA STUBOVE: - Pre nekoliko dana na Gradskom stadionu počeli su radovi na iskopavanju rupa za postavljanje temelja za izgradnju stubova za reflektore. Biće postavljena ukupno četiri rešetkasta čelična nosača reflektora. Nakon betoniranja uslediće montaža nosača od kojih se svaki sastoji iz 22 dela. Stubovi će biti visoki 20 metara.

Cena izrade stubova sa temeljom koštaće oko 20 miliona dinara. Radovi na montaži stubova trebalo bi da budu završeni do kraja oktobra, a za sada nije poznato kada će reflektori biti stavljeni u upotrebu.

Spartak: Janošević, Antonić, Kovačević, Marinković, Mezei, Makarić (72' Fedin), Tumbasević, Milošević (88' Tešić), Milić, Ilić, Bogunović (55' Torbica).

Borac: Bajić, Tanasin, Živković, Jablan, Miletić, Mićić, Jovančić, (46' Zorić), Milojević (83' Tomić), Knežević, Vujaklija, (77' Đerić), Jevtović

Po lepim vremenskim uslovima utakmicu na Gradskom stadionu posmatralo je oko 500 ljubitelja fudbala. S obzirom na situaciju ovim bodom sigurno su zadovoljniji gosti, a Spartaku ostaje nada da će iz serije nerešenih rezultata ući u neku pobedničku seriju kako bi malo popravio stanje tabeli.

Spartak je trenutno 10. na tabeli sa 11 bodova, četiri manje od šestoplasiranog Borca. U narednom kolu subotički superligaš gostuje OFK Beogradu, dok će za manje od dve nedelje dočekati Crvenu zvezdu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1721
Povezane teme

fudbalski klub spartak

gradski stadion

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.