Komentara: 0
Pregleda: 1702

Fudbaleri Spartaka danas protiv Zemuna za 1/8 finala Kupa Srbije

28.10.2015. u 11:55h
Izvor: Subotica.com
"Golubovi" pokušaće danas bez prvog trenera da izbore plasman među 16 najboljih ekipa u najmasovnijem klubskom takmičenju, a protivnik na tom putu će im biti prvoligaš Zemun. Meč se igra od 13 časova.
Fudbaleri Spartaka danas protiv Zemuna za 1/8 finala Kupa Srbije

Utakmica protiv Zemuna biće dobra prilika da plavo-beli iz Subotice prekinu negativnu seriju koja u prvenstvu traje dugih pet mečeva bez pobede. Kapiten Spartaka Vladimir Torbica za klubski sajt istakao je da i pored svih dešavanja i negative atmosfere koaj se stvorila zbog ovih rezultata njegovi saigrači će u ovaj meč ući motivisani i željni prolaska dalje.

Spartak i dalje nema trenera, a predsednik Dragan Simović ne zna zašto nije došlo do saradnje sa Miroslavom Blaževićem. U izjavi za Večernje novosti Simović je rekao: - "Ćiro mi se nije ni javio, a ja sam od novinara i sa nekih portala saznao da je odustao od dolaska u Suboticu. Znam da je problem zdravstveno stanje njegove supruge, ali, pričali smo tri puta i ja sam očekivao da ću od njega saznati da od saradnje nema ništa."

Simović je dodao da problem sa šefom struke mora da reši u narednih dan-dva, a među kandidatima se navode Ljubiša Stamenković i Vlado Jagodić, a po pisanju Žurnala možda i ruski trener Andrej Černišov.

Torbica je rekao da u današnjem meču neće biti taktiziranja, da je jedini cilj pobeda koja će timu mngoo značiti u psihološkom smislu kako bi popravili samopouzdanje i nastavili sa boljim partijama u Super ligi.

Po rečima kapitena Zemun ima solidnu ekipu, smatra da su im očekivanja veća od trenutnog plasmana konstatujući da to što su rang ispod nas ne sme da zavara..

Spartak i dalje ima kadrovskih problema pa tako za prvi tim zbog povreda neće konkurisati Božović, Milić i Mezeim dok se u ekipu vraćaju Uzuma i Mirković. S obzirom da još uvek nije pronađeno rešenje na poziciji šefa struke ekipu će na ovom meču voditi pomoćni treneri Aleksandar Kopunović i Darko Sekulović.

Meč 1/16 finala Kupa Srbije u Zemunu se igra od 13 časova.

U prvom meču 1. kola Kupa Borac je juče savladao ČSK (1:0). U ostalim mečevima danas se sastaju:

  • BSK (Borča) - Mladost (Lučani)
  • Novi Pazar - Javor Matis
  • Proleter (Novi Sad) - Jagodina
  • Moravac Orion (Mrštane) - Napredak
  • Loznica - Radnički (Niš)
  • Kolubara - Vojvodina
  • Metalac (Gornji Milanovac) - OFK Beograd
  • Sinđelić (Beograd) - Partizan
  • Sloga (Petrovac na Mlavi) - Voždovac
  • Bežanija - Radnički 1923
  • Mokra Gora, Zubin potok - Čukarički
  • Bačka (B. Palanka) - Crvena zvezda
  • Radnik (Surdulica) - Donji Srem
  • Inđija - Rad

U prvom kolu Kupa Srbije igra se jedna utakmica. Ako se posle 90 minuta meč završi bez pobednika, neće se igrati produžeci, nego će se odmah izvoditi penali.

Najmasovnije domaće fudbalsko takmičenje odvijaće se u sezoni 2015/16. godine po sledećem rasporedu: 1/16 finale sreda 28. oktobra 2015, 1/8 finala sreda 2. decembra 2015, 1/4 finale sreda 2. marta 2016, 1/2 finale sreda 16. marta 2016 - prva utakmica, 1/2 finale sreda 20. aprila 2016 - revanš utakmica i finale sreda 11. maja 2016. godine.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1702

Povezane vesti

Povezane teme

fudbalski klub spartak

fudbalski kup srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.