Komentara: 2
Pregleda: 5932

Fudbaleri danas (17:30h) pred domaćom publikom protiv OFK Beograda

17.08.2013. u 16:03h
Izvor: Subotica.com
FK "Spartak" danas od 17.30h pred svojom publikom dočekuje ekipu OFK Beograda. Fudbaleri spremno i željno iščekuju današnji meč i nadaju se prvoj pobedi u novoj sezoni. Cene ulaznica su 250 za istok i 300 za zapad. Utakmica će početi sa simboličnim zakašnjenjem od 5 minuta u znak podrške promenama u vrhu FSS.
Fudbaleri danas (17:30h) pred domaćom publikom protiv OFK Beograda

Povodom predstojeće utakmice na Gradskom stadionu održana je press konferencija na kojoj su prisustvovali šefd struke Petar Kurćubić i reprezentativni golman Branimi Aleksić, jedan od najboljih pojedinaca na prvom meču jesenjeg dsela u Užicu.

– Sezonu na našem stadionu otvaramo protiv odličnog rivala kao što je ekipa OFK Beograda. Očekuje nas odličan protivnik, izuzetno dobro organizovan, koji je zadržao većinu igrača od protekle sezone. Predvodi ih sa trener koga mi izuzetno cenimo i poštujemo. OFK Beograd je izuzetno taktički dobro obučena ekipa i sigurno da će veći akcenat staviti na odbranu, ali će tražiti šansu iz polukontri i kontri, gde su veoma dobri posebno uz kreaciju Pavlovskog koji je svoj kvalitet pokazao na nedavno završenom prvenstvu za omladince. Tako organizovan i čvrst bedem protivnika moramo da probijemo strpljivom, upornom i disciplinovanom igrom u svih 95 minuta igre. Posebnu pažnju moramo obratiti na kontre i biti svesni da odbrana mora odlično funkcionisati kako bi ostvarili povoljan rezultat. Lično očekujem da budemo mnogo bolji i kvalitetniji na terenu u odnosu na prvo kolo, iako smo tamo napravili dobar rezultat, sada moramo još bolji – Istakao je šef Kurćubić za sajt Kluba.

Fudbaleri danas (17:30h) pred domaćom publikom protiv OFK Beograda

Dobra atmosfera u timu i velika želja za trijumfom

Reprezentativni golman Branimir Aleksić ističe dobru atmosferu u ekipi i veliku želju kod svih igrača da se ostvari dobar rezultat protiv "romantičara sa Karaburme": "Dobro poznajemo ekipu OFK Beograda. Daćemo sve od sebe da uspešno nastavimo novu sezonu, pružimo dobru igru i pred domaćom publikom zabeležimo pobedu."

Cene ulaznica

Što se tiče karta, istok više nije besplatan tako da ćete za boravak na "sunčanoj strani" morati platiti 250 dinara, za zapad 300, za sever 150, dok je jug rezervisan za gostujuće navijače.

Učlanjivanjem u klub navijača FK "Spartak" i plaćanjem godišnje članarine u iznosu od 1.000 dinara svaki budući član sa svojom propusnicom imaće besplatan ulaz (koji se kreće od 250 do 350 dinara) do kraja sezone za istočnu i zapadnu tribinu Gradskog stadiona.

Priznanja za prvotimce i simbolično puštanje golubova

Na današnjoj utakmici uručiće se plakete i prigodni pokloni Puškariću i Aleksiću za 100 utakmica u dresu FK "Spartak", a posebnu draž u novoj sezoni učiniće i simbolično puštanje golubova pred sam početak utakmice.

Podrška promenama u FSS

Kako nezvanično saznajemo FK "Spartak" pridružiće se danas simboličnom bojkotu koji će sprovesti jedan deo superligaša davajući podršku i ukazujući na potrebne promene u vrhu Fudbalskog saveza Srbije. Utakmica će simbolično "kasniti" 5 minuta.

Fudbalski klub "Spartak" poziva sve kojima je Spartak u srcu da dođu danas na Gradski stadion i pruže podršku domaćim fudbalerima u cilju ostvarivanja prvog trijumfa u novoj sezoni.

Održana promocija Fudbalskog kluba "Spartak"

Fudbaleri danas (17:30h) pred domaćom publikom protiv OFK Beograda

Sinoć je Fudbalski klub "Spartak" promovisao sve takmičarske (generacijske) selekcije ovog sportskog kolektiva. Svečanost je održana na solidno posećenom Gradskom trgu na kojem je pored predstavljanja svih selekcija održan i mini turnir najmlađih, organizovano je promotivno učlanjivanje u Klub navijača FK "Spartak", a sve to je pratio subotički bend "Girls & maniac" (Jovana, Nera i Bojan).

Povorka koja je krenula od klubskih prostorija (zgrada bioskopa "Jadran") organizovano je prošetala korzom koji je bio dekorisan plavim balonima, produžila prema Gradskom trgu na kojem je uz prigodan program predstavljen seniorski tim i stručni štab. Fotografije sa dešavanje možete pogledati u povezanom albumu.

Izvor: Subotica.com
Promocija FK "Spartak" na Gradskom trgu Promocija FK "Spartak" na Gradskom trgu Promocija FK "Spartak" na Gradskom trgu Promocija FK "Spartak" na Gradskom trgu Promocija FK "Spartak" na Gradskom trgu Promocija FK "Spartak" na Gradskom trgu Promocija FK "Spartak" na Gradskom trgu Promocija FK "Spartak" na Gradskom trgu
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 7 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 5932
Povezane teme

fudbalski klub spartak

jelen super liga

klub navijača

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.