Komentara: 2
Pregleda: 1812

Fudbaleri Bačke savladali Železničar (3:1)

22.05.2017. u 10:31h
Izvor: Subotica.com
Bačka 1901 u 28. Kolu Srpske lige, grupa Vojvodina na svom terenu savladala je Železničar iz Pančeva sa 3:1. Tim Slobodana Kustudića nadigrao je protivnika i golovima Pejovića, Sprema i Stamenkovića stigao do novog trijumfa.
Fudbaleri Bačke savladali Železničar (3:1)

Subotičani su vrlo brzo iskoristili svoju inicijativu i već u sedmom minutu nakon prekida stigli do vođstva. Zolnajić je izveo korner, a Pejović iz blizine plasirao loptu u gol Zelezničara za 1:0. Pokušali su gosti iz polukontri da izjednače. U 13. minutu Spasovski je silovito šutirao, Tasić na kratko odbranio, lopta je došla do Stajčića, ali je i on bio neprecizan po sreću domaćeg tima. Do isteka prvog dela Bačka je imala nekoliko prilika, ali je izostala realizacija.

U nastavku su se razigrali i gosti, te stigli do izjednačenja. Savkov je uputio šut ka golu Subotičana, Bursać uspešno izblokirao, ali se na dobrom mestu našao Nedučić i poravnao rezultat. Nije to poljuljkalo samopouzdanje mladog ima Bačke. Brzo su igru uzeli pod svoju kontrolu. Luka Sili je nadmudrio nekoliko igrača Železničara, uputio precizan centaršutu šesnaesterac, a Stefan Spreo poslao loptu u gol protivnika – 2:1. Konačnih 3:1 postavio je Bogdan Stamenković nakon odlične akcije Luke Silija i Zvonka Jakovljevića.

Bačka 1901 – Železničar 3:1 (1:0)
Pejović 7', Spremo 70', Stamenković 77' - Nedučić 50'

Bačka: Tasić, Sili, Nađ (Šijačić), Kiš, Pejović, Zolnajić, Matijević (A. Stošić), Stamenković, Jakovljević, Vojnić (Spremo), Bursać.

Železničar: Katanić, Tekojaški, Spasovski, Janićević, Savkov (Kosović), Stajčić, Šalipurović, Simonović, Tripković, Nedučić, Celin, Drobnjak.

Bačka je trenutno na petom mestu tabele sa 40 osvojenih bodova. Do kraja su ostalao još dva kola gde će Subotičani snage odmeriti sa liderima Omladincem u Subotici i Bratstvom u Prigrevici.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 10 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 1812
Povezane teme

fk bačka 1901

fudbalski klub bačka 1901

srpska liga vojvodina

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.