Komentara: 4
Pregleda: 3145

Fudbaleri Bačke savladali Spartak u prijateljskoj utakmici

20.08.2015. u 13:46h
Izvor: Subotica.com
U pauzi između prvenstvenih utakmica, dva prijateljska kluba - Bačka i Spartak, odigrali su juče još jednu kontrolnu utakmicu na stadionu kraj Somborske kapije i meč je završen pobedom srpskoligaša ubedljivim rezultatom 3:0.
Fudbaleri Bačke savladali Spartak u prijateljskoj utakmici

Iako su imali tešku utakmicu i naporan put u povratku iz Novog Pazara šef struke Stevan Mojsilović želeo je još malo da testira ekipu pred nastavak sezone u Super ligi, a protivnik je bio srpskoligaš Bačka 1901 koja je kao i Spartak za vikend osvojila bod.

U prijateljskom meču dve ekipe koje su tokom prelaznog perioda pretrpele značajne igračke promene ubedljiviju igru bolja je bila Bačka koja je na svom terenu pobedila rezultatom 3:0, golovima Vojnića 7', Sovilja 20' Milekića 47'.

Za Bačkine crveno-bele su nastupili: Tripković, Kiš, Baljak, Vukmanović, Ušumović, Poljaković, Vojnić, Popović, Sovilj, Šveljo, Jakovljević, a igrali su još: Tasić, Kozoš, Francišković, Nađ, Davčik

Za plavo-bele je između ostalih nastupio i najnovije pojačanje iz mađarskog Pečuja, 26-godišnji vezista rodom iz Nigerije. Spartak: Mirković, Bjelobrk, Zolnaić, Tomović, Sarić, Matić, Mrkela, Torbica, Živković, Zlatković i Manojlović, a igrali su još i Fišteš, Milić, Eke, Peić Gavran, Spremo, Jerković, Pantović, Banjac i Ćovin.

Za vikend se nastavljaju fudbalska prvenstva, a subotička publika će u dva dana imati prilike da gleda fudbalske meče u kojima će šampionke Srbije (petak, 17) odigrati svoju prvu utakmicu na domaćem terenu - na Gradskom stadionu u Subotici, zatim muški kolektiv Spartaka koji će dan kasnije dočekati Metalac iz Gornjeg Milanovca (subota, 17h),  dok će Bačka će drugi put zaredom gostovati, ovaj put ekipi Radničkog u Novoj Pazovi (subota, 17h), a FK "Subotica" posle pobede u 1. kolu u Bačkoj ligi gostovati u Bečeju (subota, 17h).
 

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 8 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 3145
Povezane teme

fudbalski klub spartak

ženski fudbalski klub spartak

fk bačka 1901

fudbalski klub bačka 1901

fudbalski klub subotica

srpska liga vojvodina

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.