Komentara: 2
Pregleda: 4330

Fudbaleri Bačke "otkinuli" bod lideru šampionata (1:1)

07.05.2016. u 21:58h
Izvor: Subotica.com
Bačka 1901 na stadionu kraj Somborske kapije odigrala je nerešeno 1:1 sa ekipom Odžaka. Iako je tim Slobodana Kustudića poveo, nije uspeo da sačuva stečenu prednost. Gosti su pred kraj prvog dela izjednačili. U nastavku je viđena po jedna dobra prilika na obe strane, ništa konkretno za promenu stečenog rezultata.
Fudbaleri Bačke "otkinuli" bod lideru šampionata (1:1)

Domaći tim koji je meč počeo sa čak sedam bonus igrača, bio je bolji rival na terenu u prvih 45. minuta. Ipak veća inicijativa nije donela priliku za gol jer je završnica bila slaba. Izgledna prilika bila je u 21. minutu kada je nakon dobro izvedenog slobodnog udarca od strane Vukoičića, Ušumović glavom poslao loptu pored gola.

Dominacija domaćina donela je prednost u 30. minutu. Jakovljević je uposlio Ušumovića koji je loptu prosledio do Ćalasana, a on u mrežu za 1:0. Ne zadugo gosti su imali priliku da izjednače, ali je šut Ćovina zaustavio Tasić. Nije mnogo trebalo, Odžačani su novu šansu iskoristili i poravnali rezultat u 40. minutu. Božić je sa desne strane odlično ubacio loptu, a Ćovin je poslao u mrežu Bačke i izjednačio – 1:1.

Nastavak susreta počeo je dobrom prilikom gostujućeg tima, sreća Svitić je šutirao pored gola. Šansa Bačke vredna pomena u drugom poluvremenu bila je u 60. minutu. Matić je pokušao da donese novo vođstvo Subotičanima, međutim golman Odžaka, Kronić dobro je intervenisao. Bilo je još nekoliko poluprilika gostujućeg tima, ali je Tasić dobro intervenisao i sačuvao bod.

Bačka 1901 – Odžaci 1:1 (1:1)
Ćaslan 30'  - Ćovin 40'

Subotica, stadion FK Bačka, gledalaca: oko 300.

Bačka 1901: Tasić, Kiš, Banjac, Ćalasan, Ušumović, Vukoičić (Torbica 78'), Nikić, Jakovljević (Vojnić 60'), Matić, Zlatković  (Vučković 60'), Nosković.

Odžaci: Kronić, Svitić, Slavuljica, Babić, Čordašić, Božičić, Vujičić (Đorović 58'), Matijašević  (Vukić 71'), Ćovin, Šupić, Stanković.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 10 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 4330
Povezane teme

fk bačka 1901

fudbalski klub bačka 1901

stadion kraj somborske kapije

srpska liga vojvodina

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.