Komentara: 2
Pregleda: 4100

Fudbaleri Bačke nerešeno na startu sezone

17.08.2015. u 11:00h
Izvor: Subotica.com
Novu takmičarsku sezonu počeli su i fudbaleri Bačke 1901 koji su u 1. kolu Srpske lige, grupa Vojvodina, odigrali nerešeno (1:1) u Novim Banovcima protiv Omladinca. U narednom kolu Bačka ponovo gostuje i to u Novoj Pazovi ekipi Radničkog.
Fudbaleri Bačke nerešeno na startu sezone

Posle duge pauze, odrađenih fizičkih, tehničkih i taktičkih priprema fudbaleri Bačke 1901 sezonu su započeli osvajanjem jednog boda protiv novog srpskoligaša Omladinca iz Novih Banovaca.

Iako su pretrpeli mnogo promena, mlada ekpa je željna dokazivanja, a šef stručnog štaba Slobodan Kustudić ističe da veruje u svoj tim i da se nada plasmanu u sredini tabele.

– "Naš glavni cilj je da afirmišemo što  više mladih igrača i da ostvarimo plasman u sredinu tabele. Poznajemo ovu ligu i imamo iskustva od prošle godine samim tim neće biti teško da ostvarimo to što smo zacrtali. Uz saradnju sa Spartakom, sa fudbalerima koje nam je ustupio i uz naše igrače napravićemo tim koji će moći ravnopravno da se takmiči sa ostalima u ligi. Povrede nam malo predstavljaju problem pa će u sastavu biti mnogo novajlija što znači da će trebati malo takmičarskih utakmica da se uigramo. Kada se sve kockice sklope neće biti nikakvih problema. Raspored je malo težak na samom početku, gde imamo tri gostovanja od četiri kola i ukoliko osvojimo sedam – osam bodova bićemo izuzetno zadovoljni." - izjavio je Kustudić

Fudbaleri Bačke nerešeno na startu sezone

Fudbaleri Bačke nerešeno na startu sezone

Dok su se igrači spremali za novu sezonu uprava kluba na čelu sa predsednikom Nemanjom Simovićem potrudila se da stadion kraj Somborske kapije dobije mnogo lepši izgled, onakav kakav zaslužuje najstariji klub u Srbiji. Više fotografija i aktuelnosti iz kluba možete da pratite na zvaničnoj FB stranici FK "Bačka 1901".

Premijeru na novom stadionu verna Bačkina publika imaće 29. avgusta, tek nakon što Bačka obavi još jedno gostovanje, u Novoj Pazovi protiv Radničkog. Do tada se očekuje da radovi na glavnoj tribini budu u potpunosti privedeni kraju.

Ubedljiva pobeda Subotice, poraz Tavankuta

Fudbaleri Subotice su na startu prvenstva Bačke zone ostvarili ubedljivu pobedu na svom terenu, savladavši Mladost iz Apatina rezultatom 3:0. Tavankut je poražen od domaćeg Srbobrana sa 2:0.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 8 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 4100
Povezane teme

nemanja simović

fk bačka 1901

fudbalski klub bačka 1901

stadion kraj somborske kapije

srpska liga vojvodina

slobodan kustudić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.