Komentara: 1
Pregleda: 2556

Fudbaleri Bačke izgubili, Subotica pobedila

22.09.2015. u 10:42h
Izvor: Subotica.com
Tokom vikenda odigrani su mečevi 6. kola Srpske lige, grupa Vojvodina i Bačke lige u kojima se takmiče Bačka 1901 i FK "Subotica". Od naših ekipa koje se takmiče u nižim rangovima Bačka je izgubila, dok je Subotica minimalcem došla do nova tri boda. Odigrani su i mečevi PFL, a rezultate pogledajte u nastavku.
Fudbaleri Bačke izgubili, Subotica pobedila

Bačka neočekivano poražena u Sakulama

U nedelju u Sakulama, u opštini Opovo u južnobanatskom okrugu, Bačka je neočekivano upisala svoj drugi poraz od ekipe koja ova sezone nije nikoga pobedila, a da nevolja bude još i veća - bio je to ubedljiv poraz od 4:0 (3:0).

Bez obzira na neočekivani poraz u Sakulama Bačka je ipak zadržala osmu poziciju na tabeli Srpske lige, grupa Vojvodina. Priliku za popravni imaće u subotu (15,30) na Stadionu kraj somborske kapije dočekuju Radnički iz Šida. Bačka posle šest odigranih kola ima izbalansiran odnos pobeda, poraza i nerešenih susreta - 2 / 2 / 2.

FK "Subotica" minimalcem do nova tri boda

Dan ranije u Somboru sastali su se Radnički i Subotica, a bolja je bila subotička ekipa sa minimalnih ali dovoljnih 1:0 čime su zadržali 5. popziciju na tabeli Bačke zone, sa istim brojem bodova kao i još dve ekipe.

Ovo je četvrta pobeda fudbalera Bačke uz dva poraza. Vodeći tim ove lige je Bečej sa maksimalnim učinkom 6/6. U narednom kolu, u nedelju 27. septembra, Subotica će dočekati Tekstilac iz Odžaka. Meč se igra od 10 časova.

Odigrano 6. kolo Područne fudbalske lige

U okviru Područne fudbalske lige Subotica odigrano je svih 7 mečeva 6. kola, a postignuti su sledeći rezultati: Bajša - Njegoš 0:2, Bačka - Vinogradar 1:1, Potisje - Preporod 4:0, Proleter - Krivaja 2:2, Tornjoš - Obilić 1:5, Eđšeg - Radnički 1905 0:2 i Sloga - Panonija IM Topola 2:0, dok je Jadran bio slobodan.

Na tabeli PFL Subotica vodi Obilić iz Novog Kneževca sa pet pobed ai jednim porazom, drugi je Radnički 1905, treća je Panonija. Predstojećeg vikenda igraju se mečevi u kojima se u subotu sastaju Njegoš - Panonija IM Topola, Radnički 1905 - Sloga, Obilić - Eđšeg, Krivaja - Jadran i Preporod - Proleter, dok će se mečevi Vinogradar - Potisje i Bajša - Bačka igrati u nedelju. Svi mečevi se igraju u 15,30 časova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 7 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2556
Povezane teme

fudbal subotica

fudbal

fudbalski klub bačka 1901

fudbalski klub subotica

srpska liga vojvodina

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.