Komentara: 1
Pregleda: 2344

Fudbaleri Bačke igrali nerešeno protiv TSC (1:1)

21.11.2015. u 19:42h
Izvor: RTV City
U poslednjem jesenjem kolu fudbaleri Bačke 1901 ugostili su na stadionu kraj Somborske kapije sedmoplasiranu ekipu prvenstva TSC iz Bačke Topole. Po izuzetno hladnom vremenu pred oko 200 gledalaca, fudbaleri obe ekipe prikazali su čvrstu volju za osvajanje tri boda i uspešan završetak jesenjeg dela prvenstva. Nakon 90. minuta velike borbe utakmica je završena nerešenim ishodom 1:1 (0:0).
Fudbaleri Bačke igrali nerešeno protiv TSC (1:1)

Prvi su zapretili gosti preko Đokića čiji oštar šut sa 20m odlazi pored desne stative gola  golmana Tasića. Zanimljiv detalj desio se u 19. minutu nakon kontre Bačke, Jakovljević je izašao sam pred Popina, bio brži i sklonio loptu a potom pao, a glavni sudija meča Zeljković procenio je da je mladi fudbaler simulirao i pokazao prvi žuti karton na meču.

TSC je bio blizu pogotka u 24. minutu kada je Nastićev pokušaj iz slobodnog udarca prohujao pored leve stative gola Bačke.  Domaći fudbaleri mogli su do pogodka u 32. minutu kada je Nikić šutirao pored gola iz neposredne blizine, nakon gužve u šesnaestercu gostiju.  Gosti su u 35. minutu izveli munjevitu kontru 4 na 3 koju Šicar završava lošim šutem sa ivice kaznenog prostora Bačke. Izabranici Slobodana Kustudića bili su blizu vođstva u 37. minutu nakon solo akcije Švelje, lopta je stigla do Zlatkovića čiji šut trese spoljni deo mreže. Do kraja prvog poluvremena Bačka 1901 je nastavila sa napadima, ali izostala je realizacija.

Početak drugog poluvremena obeležila je nezanimljiva igra. Letargiju su prekinuli gosti u 58. minutu sjajnom akcijom koju je započeo Šicar, a preciznim šutem završio Nedić za vođstvo TSC-a. Odličnu priliku za izjednačenje propušta Šveljo u 62. minutu kada je nakon centaršuta Radosavljeva, glavom sa 5 metara šutirao pored gola.

Bačka je stigla do izjednačenja u 72. minutu nakon sjajne akcije Zlatkovića i Švelje, lopta stiže do Vojnića koji matira Popina za izjednačenje.  U 84. minutu Bačka 1901 ostaje sa igračem manje jer je Zeljković isključio Vojnića, da bi samo minut kasnije izjednačio broj igrača na terenu isključenjem Resanovića iz ekipe TSC-a. Strasti na terenu se nisu stišale ni u nastavku, pa je Zeljković u 88. minutu i Rahiću pokazao put do svlačionice.

Do kraja utakmice Bačka 1901 uprkos igraču više, nije uspela da još jednom matira Popina te je utakmica završena bez pobednika.

Bačka 1901 - TSC 1:1 (0:0)
Vojnić 72’ - Nedić 58’

Bačka 1901: Tasić, Kiš, Baljak, Ćalasan, Ušumović, Nikić, Jakovljević, Radosavljev, Matić, Zlatković, Šveljo.  Igrali su još: Vojnić, Poljaković, Kozoš

TSC Bačka Topola: Popin, Nastić, Cvetković, Todorović, Resanović, Radović, Krivokapić, Rahić, Nedić, Đokić, Šicar. Igrali su još: Boroš, Medić, Milovanović

Nakon ove utakmice predstoji zimska pauza, a u prvom prolećnom kolu, subotički crveno-beli dočekuju Omladinac iz Starih Banovaca.

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 8 godina i 5 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2344
Povezane teme

fk bačka 1901

fudbalski klub bačka 1901

srpska liga vojvodina

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.