Komentara: 0
Pregleda: 1821

Fudbaleri Bačke i Radničkog odigrali meč bez pogodaka

27.09.2015. u 11:28h
Izvor: Subotica.com
U meču 7. kola Srpske lige, grupa Vojvodina pred oko dve stotine gledalaca na Stadionu kraj Somborske kapije fudbaleri Bačke 1901 i Radničkog iz Šida odigrali su bez pogodaka. U narednom kolu Bačka gostuje u Zrenjaninu, ekipi Banata.
Fudbaleri Bačke i Radničkog odigrali meč bez pogodaka

Prava prvenstvena utakmica u kojoj domaći fudbaleri nisu uspeli pronaći ključ za komplikovanu bravu Radničkog iz Šida.

Bačka je tokom svih devedeset minuta bila bolji i opasniji tim, ali su gostujući odbrambeni fudbaleri juče bili izuzetno sigurni i bez ijedne greške u igri. Posebno raspoložen bio je njihov čuvar mreže Tojagić, koji je odličnim intervencijama u nekoliko navrata sprečio sigurne pogotke.

Pritiskala je Bačka, pogotovo u prvom delu, ali već pomenuti Tojagić dobro je čuvao svoj tim. Napadi crveno-belih su se nastavili i u drugom delu, ređala je Bačka šanse, ali promene rezultata nije bilo. Mogla je Bačka ipak do pobede u poslednjim minutima meča da je Jakovljević bio malo precizniji u izglednoj šansi koja se iznenadno stvorila u srcu šesnaesterca gostiju.

Bačka 1901 – Radnički (Šid) 0:0

Bačka 1901: Tasić, Kiš (Kozoš), Baljak, Ćalasan, Ušumović, Vukmanović, Nikić (Vojnić), Radosavljev, Mihajlović, Zlatković (Jakovljević), Šveljo.

Radnički: Tojagić, Kucalović, Raičević, Lovrić, Aperlić, Ožvat, Halilović, Pendo (Savić), Tepić, Soković (Đačanin), Uglješić.

Posle sedam odigranih mečeva u SLV fudbaleri Bačke se nalaze na 9. poziciji (kolo još nije kompletirano) sa dve pobede, dva poraza i tri nerešena susreta. U narednom kolu gostuje ekipi Banata koja ove sezone nije osetila slast pobede i na pretposlednjem je mestu na šrvenstvenoj tabeli sa samo dva osvojena boda.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1821
Povezane teme

fk bačka 1901

fudbalski klub bačka 1901

stadion kraj somborske kapije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.