Komentara: 1
Pregleda: 1818

Fudbaleri Bačke 1901 sutra otvaraju novu srpskoligašku sezonu

18.08.2017. u 22:18h
Izvor: Subotica.com
Bačka 1901 novu sezonu u Srpskoj ligi, grupa Vojvodina otvara na svom stadionu utakmicom prvog kola protiv Bratstva iz Prigrevice. U odnosu na minulo prvenstvo crveno – beli tim u borbu za nove bodove kreće u izmenjenom sastavu uz jasnu ambiciju za korak više.
Fudbaleri Bačke 1901 sutra otvaraju novu srpskoligašku sezonu

Fudbaleri Bačke završili su pripreme i spremno dočekuju početak novog šampionata u Srpskoj ligi, grupa Vojvodina. Tim kraj Somborske kapije tokom pauze preuzeo je Darko Sekulović, dok je dosadašnji šef struke Slobodan Kustudić ostao u klubu na mestu koordinatora za trenere. U odnosu na prošlu sezonu igrački kadar je pretrpeo promene. Kostur tima je ostao,  a mnogo mladih igrača iz škole Spartak Ždrepčeva krv je stiglo u tim kraj Somborske kapije.  Za mladu ekipu Bačke ove sezone takmičenje u Srpskoj ligi biće još veći izazov,  jer  rukovodstvo kluba ima visoke ambicije i najavljuje plasmanu u viši rang.

Bačka sutra počinje borbu za bodove u novoj sezoni, a u okviru 1. kola Srpske lige, grupa Vojvodina na svom terenu dočekuje Bratstvo iz Prigrevice. Utakmica se igra u 17 časova, a ulaz je besplatan.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 7 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 1818
Povezane teme

fk bačka

fk bačka 1901

fudbalski klub bačka 1901

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.