Komentara: 1
Pregleda: 2802

Fudbaleri Bačke 1901 počeli pripreme za prolećni deo prvenstva

22.01.2013. u 10:48h
Izvor: RTV Yueco
Fudbaleri "Bačke 1901" okupili su se danas na stadionu Kraj Somborske kapije i odradili prvi trening na početku priprema za prolećni deo sezone.
Fudbaleri Bačke 1901 počeli pripreme za prolećni deo prvenstva

Na prozivci se pojavilo dvadesetak igrača među kojima ima i novih igrača.Predsednik FK "Bačke 1901" Zoran Marković obratio se prisutnim fudbalerima poželeo im uspešan drugi deo sezone i podestio ih šta je glavni cilj kluba.

Novi trener Dragi Bogić upoznao se sa igračima, stručnim štabom i poručio da će on i igrači dati sve od sebe kako bi ostvarili zacrtani cilj kluba, plasman u Srpsku ligu.Jesenji deo sezone fudbaleri Bačke završili su na drugom mestu.

Fudbaleri Bačke pripreme će odraditi u Subotici, a odigraće i nekoliko prijateljskih, kontrolnih utakmica do početka prvenstva. U prvom kolu prolećnog dela Vojvođanske lige grupa Istok koje se igra subotički fudbaleri na domaćem terenu dočekuju ekipu Budućnosti iz Srpske Crnje.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 3 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 2802
Povezane teme

fk bačka 1901

fudbalski klub bačka 1901

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.