Komentara: 1
Pregleda: 2503
Foto

Fudbal (Ž): Spartak primio šampionski pehar pa ispratio TSC sa 7 golova u mreži

09.08.2020. u 10:45h
Izvor: Subotica.com
Spartak je novu sezonu otvorio ubedljivom pobedom. "Golubice" su slavile sa 7:0 protiv novajlije u ligi, ekipe TSC-a iz Kanjiže, a četvorostruki strelac bila je Tijana Filipović. Uoči susreta Subotičankama je uručen šampionski pehar i medalje za ostvaren uspeh u prošloj sezoni i osvojenu jedanaestu titulu prvaka Srbije.
Fudbal (Ž): Spartak primio šampionski pehar pa ispratio TSC sa 7  golova u mreži

Pandemija i vanredno stanje odložili su Spartaku proslavu 11. titule prvaka Srbije, pa je pre početka utakmice u novoj sezoni "golubicama" uručen šampionski pehar.

Violeti Slović, kapitenu subotičkog superligaša, ispred Fudbalskog saveza Srbije pehar je uručio Momčilo Marić, komesar za takmičenje Superlige Srbije.

Fudbal (Ž): Spartak primio šampionski pehar pa ispratio TSC sa 7  golova u mrežiMedalje prvakinjama dodelile su veteranke Spartaka, osvajačice prve titule državnog prvaka, Piroška Vetštajn, kapiten te generacije, Katarina Manjok, Janja Vilov, Ruža Demšedi, Mira Poljaković, Ljubica Čik i Rozalija Sabo.

Fudbal (Ž): Spartak primio šampionski pehar pa ispratio TSC sa 7  golova u mrežiSlavlje je nastavljeno posle okončanog premijernog meča protiv TSC-a, u kojem su, prema očekivanju,  trijumfovale fudbalerke Spartaka, sa ubedljivih 7:0.

Samo što je utakmica počela, Spartak je stigao do prednosti. Tijana Filipović odlično se snašla pred golom TSC-a i dovela svoj tim u vođstvo. Dominantnije "golubice" diktirale su ritam igre i sve češće napadale, ali je izostala završnica. Gošće su se tek u 21. minutu osmelile da upute udarac ka golu Kostićeve. Jankov je izvela slobodan udarac, ali je bila neprecizna i lopta je završila iznad gola.

Fudbal (Ž): Spartak primio šampionski pehar pa ispratio TSC sa 7  golova u mrežiU 28. minutu Spartak je imao odličnu priliku, Baka je šutirala, ali se istakla Đapićeva. „Golubice“  su udvostručile prednost u 39.minutu. Tijana Filipović je lobovala Đapićevu za 2:0. Minut kasnije TSC je stvorio dobru šansu. Kneževićeva je prošla po levoj strani ubacila loptu pred gol Spartaka, za malo je okasnila Kecmanova.

U nastavku meča Spartak je i dalje dominirao. Šanse su se nizale, a najbolju je iskoristila Tijana Filipovićeva i upisala svoj treći gol u 68. minutu za vođstvo od 3:0. Veoma raspoložena za golove Tijana Filipović uspela je po četvrti put da savlada Đapićevu.

Fudbal (Ž): Spartak primio šampionski pehar pa ispratio TSC sa 7  golova u mrežiU 80. minutu Subotičanke su iznudile kazneni udarac, a precizna sa bele tačke  je Natalija Obradović za vođstvo od 5:0. Na 6:0 povisila je Slovićeva. Kapiten Spartaka odlično je reagovala posle asistencije Matićeve  i glavom prosledila loptu u mrežu TSC-a.

Konačnih 7:0 postavila je Tijana Matić u 90. minutu

Spartak – TSC 7:0 (2:0)
Filipović 2’, 39’, 68’, 78’,  Obradović 81 (p), Slović 85’, Matić 90’

Spartak: Kostić, Baka (Tanasković), Vajda (Ilić), Slović, Frajtović (Nađ), Milivojević, Davis (Obradović), Filipović, Pavlović, Matić, Stupar (Ćirić).

TSC: Đapić, Drobnjak, Knežević (Kovač), Balaž, Šoti, Jelača, Kecman, Siluši, Trbojević (Ivošević), Jankov, Kermeci.

U narednom kolu Spartak gostuje u Novom Sadu gde će snage odmeriti sa Vojvodinom.

Izvor: Subotica.com
Fudbal (Ž): Spartak - TSC (uručenje šampionskog pehara) Fudbal (Ž): Spartak - TSC (uručenje šampionskog pehara) Fudbal (Ž): Spartak - TSC (uručenje šampionskog pehara) Fudbal (Ž): Spartak - TSC (uručenje šampionskog pehara) Fudbal (Ž): Spartak - TSC (uručenje šampionskog pehara) Fudbal (Ž): Spartak - TSC (uručenje šampionskog pehara) Fudbal (Ž): Spartak - TSC (uručenje šampionskog pehara) Fudbal (Ž): Spartak - TSC (uručenje šampionskog pehara)
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 3 godine i 8 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2503
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.