Komentara: 1
Pregleda: 1767

Fudbal (Ž): Spartak bolji od Crvene zvezde u Beogradu (0:2)

24.09.2017. u 11:57h
Izvor: Subotica.com
Fudbalerke Spartaka slavile su u derbiju. Tim Borisa Arsića savladao je u Beogradu Crvenu zvezdu sa 2:0.
Fudbal (Ž): Spartak bolji od Crvene zvezde u Beogradu (0:2)

Aktuelne šampionke nastavile su u pobedničkom ritmu. U Beogradu su nadigrale Crvenu zvezdu i golovima Nasimento i Dorin upisale još jedan trijumf.

Beograđanke su se dobro suprotstavile aktuelnim šampionakama, već u prvom minutu zapretile preko bivše Spartakove igračice Mirele Tenkov, ali odličnom intervencijom Kostićeva je otklonila opasnost. Preuzele su kontrolu na terenu golubice i krenule ofanzivnije da što pre ugroze gol Zvezde. Posle nekoliko propuštenih prilika Marsela Nasimento je uspela da nadmudri odbranu protivnika i dovede Subotičanke u vođstvo.

Fudbal (Ž): Spartak bolji od Crvene zvezde u Beogradu (0:2)

Nastavak susreta doneo je mnogo bolju igru Spartaka. Kontrolisale su golubice igru, stvarale šanse, ali je izostala reealizacija. Ipak na isteku 81. Minuta nakon dobre kontre koju je započela Dorin i duplog pasa sa Nasimento, tamnoputa Nina Dorin plasirala je loptu u mrežu Zvezde za 2:0.

Crvena zvezda - Spartak 0:2 (0:1)
Nasimento 41', Dorin 81'

Crvena zvezda: Obradović, Marković, T. Đorđević, Smiljković, Miladinović (Ivošević), Krivokapić (Živković), Savanović, Tenkov, K. Đorđević, Stojanović, Malešević

Spartak: Kostić, Krstanoska, Vajda, Slović, Frajtović, Nascimento L. Marcela, Bruch, Dorine Nina (Marenić), Filipović, Pavlović, Matić (Radojičić).

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 6 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 1767
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

ženski fudbal

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.