• Pregleda: 724

Fudbal (Ž) Šampionke se okupljaju 15. januara

ŽFK "Spartak" je jesenji deo okončao na prvoj poziciji, a pripreme za nastavak prvenstva zakazane su za ponedeljak, kada će šef struke, Boris Arsić, sa svojim saradnicima okupiti ekipu na Gradskom stadionu u Subotici i zvanično početi sa radom za prolećni deo šampionata.
Foto: ŽFK "Spartak"
Fudbal (Ž) Šampionke se okupljaju 15. januara

Subotičanke su do sada praktikovale da jedan deo zimskih priprema odrade van Subotice, ali ovog puta će to biti drugačije. "Golubice" će ostati na severu Bačke i kompletan pripremni period sprovesti na terenima Gradskog stadiona. 

- Do sada smo uvek išli na Zlatibor, ali zbog nepovoljnih vremenskih uslova i nedovoljno dobrih terena tokom zimskog perioda na planini, odlučili smo da kompletne pripreme odradimo u Subotici. Želimo da ekipu pripremamo na našim terenima, da iskoristimo ove pogodnosti koje nam idu na ruko ove zime. Na raspolaganju su nam tereni na Gradskom stadionu, kao i onaj sa veštačkom travom koji bi koristili u slučaju vremenskih nepogoda. Tokom pripremnog perioda odigraćemo pet kontrolnih međunarodnih utakmica i najverovatnije da će svi mečevi biti odigrani u Subotici. Želimo da se što bolje pripremimo za nastavak prvenstva i da ostvarimo naše ciljeve u ovoj sezoni, a to je odbrana duple krune. - rekao je Bojan Arsić, sportski direktor Spartaka.

Okupljanje igračica zakazano je za ponedeljak, 15. januara u 12 časova.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.