Komentara: 0
Pregleda: 673

Fudbal (Ž): „Golubice“ ubedljive protiv Vojvodine (0:5)

25.03.2024. u 10:04h
Izvor: Subotica.com
„Golubice“ su upisale ubedljivu pobedu od 5:0 nad Vojvodinom u 14. Kolu Superlige. Raspoložene Subotičanke su bile bolje od domaćina i Đukićevu naterale da pet puta vadi loptu iz mreži. Uspešna je i bila i druga Spartakova ekipa koja je pobedom u Nišu obezbedila plejof.
Fudbal (Ž): „Golubice“ ubedljive protiv Vojvodine (0:5)
Foto: ŽFK "Spartak"

Već posle 6. minuta igre Spartak je poveo golom Tijane Filipović koja se i posle pola sata igre pobrinula da na odmor „golubice“ odu uz plus dva prednosti.

I u nastavku je Spartak bio dominantniji, a na 3:0 povećala je Majstorovićeva poslavši loptu u sopstvenu mrežu. Živana Stupar sa bele tačke povećala je vođstvo na 4:0, a tačku je stavila Filipovićeva svojim trećim golom.

Vojvodina – Spartak 0:5 (0:2)
Filipović  6', 27', 85 (p), Majstorović 58 (ag), Stupar 78' (p),

Vojvodina: Đukić, Radovanović, Milošević, Majstorović, Plavšić, Topolski, Vuksanović, Topalov, Trivić, Obradović, Perlinac (Ranisavljević).

Spartak: Škandro, Vučković (Baka), Slović, Vago (Belovan), Filipović, Ilić, Gajić, Šarić, Uvalin (Radulović), Stupar, Ćirić (Gaković).

SPARTAK DOO SLAVIO ZA PLEJOF

Spartak DOO  je u poslednjem kolu regularnog dela pobedio Mašinac u Nišu i tako obezbedi mesto među prve četiri ekipe koje će igrati u pljeofu. Subotičanke su bile bolje od Nišlijki i slavile golovima Olivere Arsenin, Maše Ninković i Anđele Radonjić. 

Mašinac – Spartak DOO 0:3 (0:1)
Arsenin 44', Ninković 76', Radonjić  87'

Mašinac: Stanković, Krstić (Mladenović), Ilić, Milenković, Brajović, Ristić (Nikolić), Popović, Ivanović (Stevanović), Milosavljević.

Spartak DOO: Ungur, Golubović, Maljković, Backović (Miljković), Ninković  (Radonjić), Cvetković, Rajić, Jovanić (Leškov), Jović, Arsenin (Milosavljević), Đokić.

Ovim utakmicama okončan je regularan deo takmičenja, sledi plejof i plejaut. Oba subotička kluba boriće se u plejofu, a prve utakmice se igraju već narednog vikenda.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 mesec i 3 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 673
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.