Komentara: 0
Pregleda: 1244

Fudbal (Ž): "Golubice" ubedljive protiv Crvene zvezde (0:6)

01.10.2018. u 10:32h
Izvor: Subotica.com
Spartak je u Beogradu u okviru 6. Kola Superlige Srbije savladao Crvenu zvezdu sa ubedljivih 6:0. Iako su imale malo vremena da se odmore od putovanja na revanš u Minhen, Subotičanke su u derbiju nadvisile protivnika i trijumfovale.
Fudbal (Ž): "Golubice" ubedljive protiv Crvene zvezde (0:6)

Fudbalerke Spartaka u derbiju su slavile protiv Crvene zvezde. Razigrane „golubice“ šak šest puta su primorale golmane beogradskog tima da vade loptu iz mređe.

Tijana Matić je donela prednost Spartaku nakon dodavanja Okijere. Prednost je udvostručila Hiks prelepim pogodtkom iz velike daljine. Lopta je pala pod prečku za 2:0. Amerikanka je u finišu prvog dela povisila vođstvo Spartaka na 3:0.

U nastavku meča Subotičanke su i dalje bile te koje su diktirale tempo igre. Raspoložene igračice Spartaka demonstrirale su ofanzivnu igru i na kraju je krunisale sa još tri pogotka. Filipovićeva je sa 25 metara bila precizna, a potom je Hiks postigla svoj treći gol na utakmici. Tačku na ubedljivu pobedu stavila je Sara Pavlović svojim golom.

Crvena zvezda – Spartak 0:6 (0:3)
Matić 6', Hix 19', 35' i 71', Filipović 60', Pavlović 85'

Crvena zvezda: Cetinja (Obradović), Krstić, T. Đorđević (Mančić), Nikolovska, Miladinović, Savanović (Stojaković), Tenkov, K. Đorđević, Stojanović, Trifunović, Malešević.

Spartak: Kostić, Vajda, Slović, Frajtović, Pleuler, Ilić, Hiks (Baka), Okjere, Pavlović, Goja (Filipović), Matić.

Narednog vikenda, u 7. kolu, Spartak će ugostiti Radnički iz Kragujevca.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1244
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

ženski fudbal

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.