Komentara: 0
Pregleda: 1089

Fudbal: Vojvođanski derbi bez pobednika, Vulić spasio „golubove“

26.02.2024. u 12:38h
Izvor: Subotica.com
Spartak i Vojvodina odigrali su nerešeno (0:0) u Novom Sadu u 22. kolu Superlige Srbije . Domaći tim je bio mnogo superiorniji, ali nije našao rešenje za odbranu Subotičana gde se najviše istaka golman Aleksandar Vulić i sjajnim odbranam sačuvao mrežu u vojvođanskom derbiju.
Fudbal: Vojvođanski derbi bez pobednika, Vulić spasio „golubove“

U prvom poluvremenu Vojvodina je bila bolja u napadu, dok se Spartak preorjentisao na defanzivu i sigurnost da mreža ostane mirna. Imali su domaći igrači inicijativu, stvarali prilike, ali su „golubovi“ odolevali na odmor se otišlo bez promene rezultata.

I u drugom poluvremenu je Vojvodina diktirala tempo igre, ali za razliku od prvih 45. minuta i Spartak je pokušavao da se približi golu Rosića. Novosađani rešeni da konačno upišu prolećna tri boda sve češće su stvarali šanse, ali je pred golom Spartaka stajao sigurni Vulić i sačuvao bod u derbiju.

Vojvodina – Spartak 0:0

Vojvodina: Rosić, Giorbelidze, Crnomarković, Korać, Milosavljević, Zukic, Zadi (Malbašić), Petrović (Savićević), Radulović (Nikolić), Lazarević, Vukanović (Ivanović).

Spartak: Vulić, Bogićević, Mudrinski, Đurasović (Tošeski),  Babić (Todoroski), Lukić, M. Kerkez (Krsmanović), Prijović, Mijailović, Tomović (Mijić), Martinović.

Spartak i u narednom kolu gostuje. Subotičani idu u Beograd gde se sastaju sa Voždovcem.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 meseca i 2 dana
Komentara: 0
Pregleda: 1089
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.