Komentara: 0
Pregleda: 1001

Fudbal: Vojo Ubiparip precizan u Novom Pazaru za Spartakova tri boda na kraju jesenjeg dela

22.12.2023. u 10:46h
Izvor: Subotica.com
Spartak je slavio na kraju jesenjeg dela. Subotičani su pobedili Novi Pazar sa 1:0 u odloženom 9. kou Superlige. Posle velike borbe u samom finišu Vojo Ubiparip je nakon ulaska u igru uspeo da iznenadi domaći tim, zatrese mrežu i donese vredna tri boda „golubovima“ pred odlazak na zimsku pauzu.
Fudbal: Vojo Ubiparip precizan u Novom Pazaru za Spartakova tri boda na kraju jesenjeg dela

Od početka utakmice obe ekipe su uz veliku želju da što pre dođu do vodećeg pogotka pravile greške u završnici. Imali su šanse Todoroski, Mudrinski koji je uzdrmao prečku, na drugoj strani Šćepović, Ergelaš, ali su mreže ostale mirne.

U nastavku meča Spartak je bio bolji tim, ali se na pogodak čekao do poslednjih desetak minuta susreta. Vojo Ubipari samo što je ušao i dobio loptu od Roševića posle brze kontre obradovao je saigrače savladavši Mirkovića za nova tri boda pred odlazak na pauzu.

Novi Pazar – Spartak 0:1 (0:0)
Ubiparip 87’

Novi Pazar: Mirković, Lazić, Amezović, Sise, Ergelaš, Fajed, Đinho (Bogdanoski), Karaklajić (Opara), Ljajić (Milojević), Šćepanović, Suma (Čirjak).

Spartak: Vulić, Bijelović (Lukić), Ćalasan, Mijić (Babić), Mudrinski (Rošević), Prijović, Stanojev, Tanasijević, Todoroski (Ubiparip), Tošeski, Vidaković.

Jesenji deo je okončan, sledi pauza do januara kada se igrači Spartaka vraćaju sa odmora i počinju pripreme za nastavak sezone.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 meseca i 2 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 1001
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.