Komentara: 1
Pregleda: 2620

Fudbal: Vladimir Otašević produžio saradnju sa Spartakom

03.05.2019. u 18:03h
Izvor: Subotica.com
Vladimir Otašević potpisao je novi ugovor sa Spartakom. Centralni bek svojim igrama i zalaganjem opravdao je očekivanja uprave kluba i na obostrano zadovoljstvo produžio saradnju sa plavo – belima, na još godinu dana.
Fudbal: Vladimir Otašević produžio saradnju sa Spartakom

Do kraja prvenstva ostalo je još samo dve nedelje, a Spartak Ždrepčeva krv je već počeo da razmišlja o igračkom kadru za narednu sezonu. Subotičani su odlučili da produže saradnju na još godinu dana sa jednimo od najiskusnijih igrača u timu, posle kapitena Torbice, povratnikom u plavo – belo jato Vladimitrom Otaševićem.

Centralni bek,  na poziv Ljubiše Dunđerskog, sportskog direktora Subotičana, stigao je poslednjeg dana zimskog prelaznog roka u klub sa severa Bačke i svojim igrama i zalaganjem opravdao poverenje uprave Spartaka, na čelu sa predsednikom Draganom Simovićem.

- Na kraju zimskog prelaznog roka Vladimir Otašević je prihvatio naš poziv da dođe u Spartak i pomogne timu u borbi da ostvari što bolje rezultate u nastavku prvenstva. Svojim igrama, odnosom i požrtvovanjem opravdao je sva očekivanja.  Spartak je u njemu prepoznao igrača koji svojim znanjem i iskustvom može da pomogne mladim igračima i samim tim odlučili smo da sa Otaševićem produžimo saradnju u narednih godinu dana. On je za ovo vreme pokazao, pre svega da je dobar čovek, igrač  i vođa ekipe koji uliva sigurnost mlažim saigračima – rekao je Ljubiša Dunđerski.

Otašević je pre šest godina nosio plavo – beli dres, a ove sezone je stigao ponovo u Spartak kako bi pomogao mladoj ekipi. Nakon potpisivanja ugovora novog ugovora sa „golubovima“ iskusni defanzivac nije krio zadovoljstvo.

- U Spartak sam došao na početku drugog dela prvenstva uz dogovor na šest meseci da pomognem mladoj ekipi u borbi za što bolji plasman ove sezone. Potrudio sam da budem podrška ovim mladim i talentovanim momcima, ali i da opravdam poverenje ljudi iz kluba. Produžetak saradnje je potvrda da sam to i ostvario i na obostrano zadovoljstvo sam stavio potpis na novi jednogodišnji ugovor sa Spartakom – rekao je Otašević nakon potpisivanja ugovora - Verujem da će naredna sezona biti uspešnija i da ćemo se ponovo naći u borbi za međunarodnu scenu, jer ovaj klub to zaslužuje.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 11 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2620
Povezane teme

fudbalski klub spartak

ljubiša dunđerski

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.