Komentara: 4
Pregleda: 1829

Fudbal: Vladan Vidaković produžio ugovor sa Spartakom

17.05.2022. u 15:05h
Izvor: Subotica.com
Aktuelna fudbalska sezona još nije zvanično okončana, a u Spartaku već razmišljaju o novoj i polako formiraju tim. Vladan Vidaković, jedan od najboljih igrača u redovima „golubova“ produžio je saradnju do 2025. godine.
Fudbal: Vladan Vidaković produžio ugovor sa Spartakom

Dvadesettrogodišnji vezista svojim igrama i golovima doprineo je dobrim rezultatima Subotičana, a nedavno je njegov gol i odlučio pobednika u duelu protiv Kolubare iz Lazarevca u borbi za sigurno mesto u elitnom rangu. Produžetak saradnje samo je potvrda koliko je njegova uloga značajna u timu.

Vidaković je u Spartak došao u letnjem prelaznom roku 2019. godine iz kulskog Hajduka. Za subotičkog superligaša u protekle tri godine odigrao je 91 utakmicu, postigao šest golova i upisao 12 asistencija. Pre Spartaka nosio je dres Vojvodine, Radničkog iz Obrenovca , Voždovca i Hajduka iz Kule.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 11 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 1829
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.