Komentara: 0
Pregleda: 1053

Fudbal: Ubiparip pogodio za bod na kraju sezone

25.05.2024. u 13:43h > 20:29
Izvor: Subotica.com
Spartak je odigrao nerešeno 1:1 sa IMT-om u poslednjem, sedmom kolu plejauta Superlige Srbije. Posle prvog dela mreže su mirovale, a u nastavku su gosti poveli pogotkom Luke Lukovića. Bod za kraj sezone Subotičanima je doneo Vojo Ubiparip.
Fudbal: Ubiparip pogodio za bod na kraju sezone

Prvo poluvreme je proteklo u izjednačenoj borbi, ali bez većih opasnosti po golmane.

Nastavak je doneo sadržajniju igru, a IMT je prvi stigao do prednosti i to iz prekida. Luka Luković je izveo slobodan udarac i poslao loptu u mrežu. Imali su golubovi svoje prilike,  ali Krsmanović i Đurasović nisu bili precizni. Tačku na meč i ovu sezonu stavio je Vojo Ubiparip svojim pogotkom za izjednačenje 1:1.

Spartak – IMT 1:1 (0:0)
Ubiparip 85' – L. Luković 60'

Spartak:  Vulić, Ćalasan (Kolarić), Kerkez, Mijailović, Prijović (Krsmanović), Đurasović, Lukić (Mijić), Stanojev, Tomović (Ebuka), Todoroski, Atule (Ubiparip).

IMT: Gordić, Glišić, Lambulić, Ćosić, Džinović (Billups), Terzić (Radočaj), KIjevčanin (Emanuel), Zulfić ( Delević), Krstić (Ćirković), L. Luković, M. Luković  

Završeno je takmičenje u Superligi Srbije, a Spartak je ovu sezonu okončao na drugom mestu plejauta, a na deseto u ukupnom plasmanu lige sa 48 osvojenih bodova. Iz lige su ispali Radnik i Voždovac, a baraž će igrati Javor i Železničar iz Pančeva.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 nedelje i 1 dan
Komentara: 0
Pregleda: 1053
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.